Şimdi Ara

Pc ölüyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçengün hiçbirşey yokken çöktü formatladım kurdum driverini herşeyini , internet hızım 8 mbps olmasına rağmen videolar çok takılıyor , herhangi bir setup açtığımda 2 saatte yükleniyor aşırı yavaşladı torrent açıcan mouse bile kasıyo deliricem ne yapmam gerek harddiske falanmı birşey oldu acaba format esnasında

son internet hızı ölçümüm
     Pc ölüyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poset cay -- 3 Ağustos 2012; 17:06:20 >

• Hard diske bir şey olduğundan şüpheleniyorsanız HD Tune programıyla error scan testi yapıp bakın. Ardından health sekmesini kontrol edin. Sorun varsa zaten görürsünüz.
  • Selam
    Sorun HDD'den de olabilir, ısınmadan da. Yaklaşık aynı sorunlarda olan bir PC'yi bu sabah ısı nedeni ile sorunu giderdim kardeş.

İnternet hızını 8 MB/s'ye kadar olan zannedersem. Eğer öyle ise, resme göre hız durumu gayet iyi görünüyor.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Sorun HDD'den de olabilir, ısınmadan da. Yaklaşık aynı sorunlarda olan bir PC'yi bu sabah ısı nedeni ile sorunu giderdim kardeş.

İnternet hızını 8 MB/s'ye kadar olan zannedersem. Eğer öyle ise, resme göre hız durumu gayet iyi görünüyor.
    Kolay gelsin..

ısı 46 derece gözüküyo kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay
    ısı 46 derece gözüküyo kardeş

46 derece bu sıcaklara göre ısı normal demektir. O zaman farklı donanımlarda arayacaksınız sorunu..
    İlk önce Virüs taraması yapmanızda fayda var ve ardından HDD'yi test edin..
    Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.