Şimdi Ara

!!! PC'nizdeki Bütün Herşeyi Kilitleyin - Folder Lock 6.3.0 !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
16.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim görevim sadece programı tanıtmak.Kullanıp kullanmamak size kalmış.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Belki görmeyenler olmuştur.

YUKARI ZIPLA

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
  • hızlı_ankaralı nınkini görmüştüm. bizdende bir up
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • File and Folder Privacy den şaşmayın : http://www.pc-safety.com/ffpr.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 17 Ağustos 2006; 23:29:35 >
  • Rietveld kardeşim diyelim programla bazı klasörleri şifreledik.Programın kullanım süresi bitince bir daha klasörleri açamazsak nasıl olacak.
    "Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez."
  • File and Folder Privacy
    aynen
  • arkdslar bu programı kulanmayın bence.. su an kilitlediim dosyayı tamamen sildi

Orjinalden alıntı: more_than_ever_dream

arkdslar bu programı kulanmayın bence.. su an kilitlediim dosyayı tamamen sildi

Bu programın kullanımı ile doğan bu tip sorunlar birçok kişinin başına geldi. Geçmiş olsun
  • beyler programı kullanmayı bilmeden silindi felan demeyin dosyanız gözükmicek zaten siz browse a tıklayın ordan unlock deyin açın dosyanızı kullanıma okdr basit ben 3senedir kullanıyorum hemde çok sık kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım

Çocukta Şifreyi Bilmiyor...Acaba Şifreyi Öğrenme Durumumuz Var Mı? ( Yani Bu Programı Nasıl Kırabiliriz )

Orjinalden alıntı: Peçito

ßizim Bi Arkadaşın ßaßası Kitlemiş Bu Programla Dosyaları...

Çocukta Şifreyi Bilmiyor...Acaba Şifreyi Öğrenme Durumumuz Var Mı? ( Yani Bu Programı Nasıl Kırabiliriz )

Şifreyi ancak babası söylerse öğrenebilir.Başka bir yol yok.

Eğer programı kaldırırsa o dosyaları bir daha sonsuza dek açamaz.

• _____________________________
  • Yapma Be Hocam

quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

File and Folder Privacy den şaşmayın : http://www.pc-safety.com/ffpr.html

/>

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.