Şimdi Ara

!!! PC'nizdeki Bütün Herşeyi Kilitleyin - Folder Lock 6.3.0 !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
16.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

mail yazarken adresi yazdığımızda ' @ ' işaretini çıkarmak için alt gr + Q ya basıyoruz .. ancak böyle yaptığım zaman direk folder lock programı açılıyor.. bu sorunu nasıl aşabilirim.. böyle sorunla karşılaşanlar var mı ?

şu sorunu bir halledelim bir yardımcı olun gözünüzü seveyim hasta oldum ya

Orjinalden alıntı: 2cagdas1

Saklanacak olan verileri programın kendi klasörüne mi atmamız gerekiyor?

hayır.programda kitlemek istedigin pathleri sen de secebilirsin."lock folders and drivers" bolumunden.sectigin dosya gorunmez oluyor
  • cok dehset bı prog denıom

.. programı çalıştırıp ana sayfada şifrenizi girdikten sonra kilit açıldığında Browse yazısına tıklayıp açılan menüden '' move to portable disc '' dediğinizde program tümüyle kendini taktığınız usb diske kopyalar.bunu yapmaktaki amaç bilgisayarınıza kurduğunuz folder lock programı arızalansa bile usb üzerinden dosyalarınıza ulaşabilmek..yani bir güvenlik önlemi..bunu yapmdan dosyalarınızı şifrelemenizi yada görünmez yapmanızı tavsiye etmem..

...tabi önce bir usb disk takmalaısınız dememe gerek yok sanırım..
    Gene folder Lock çıkıyor

Ben hem iş hem de evdeki PC de gördüm

Ben de alternatif prog aradım ve bunu buldum
    Folder Guard Pro
     !!! PC'nizdeki Bütün Herşeyi Kilitleyin - Folder Lock 6.3.0 !!!
    />

http://www.winability.com/folderguard/

quote:

Orjinalden alıntı: kankys
    mail yazarken adresi yazdığımızda ' @ ' işaretini çıkarmak için alt gr + Q ya basıyoruz ..
    böyle yaptığım zaman direk folder lock programı açılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 9 Mart 2008; 23:06:48 >

• 5.9.0 sürümü çıktı.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • en sağlam winrar da şifrelemedir arkadaşlar istediğiniz yere taşıyın hem dosya isimleri de görünmez..bu programlar sakattır dosyalara elveda diyebilirsiniz.

Halbuki, aylardır kullandığım bir programdı. Dosya-veri kurtarma programlarıyla da o verilere, dosyalara ulaşamadım.. Ne yaptımsa olmadı.. Acaba bu program, verileri durduk yerde neden sildi?..Hem de, bir daha ulaşılamayacak şekilde..

Bu konuda fikir verebilecek arkadaşlara, şimdiden teşekkürler..
  • Programın 6.3.0 sürümü çıktı.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • teşekkürler

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • eyw hocam
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.