Selamlar herkese.Bu yıl 35K sıralama yaptım.Gonlum makineden yana fakat makine'deki düşüşler beni çok korkutuyor.Tam zıttı bilgisayar ise çok artışta nedense.Acaba makine bitmekte mıdır bu yüzden mi ? Yoksa sürü psikolojisi mıdır ? Bir de yazılım evde de öğrenilmez mi zaten (çok cahil olabilirim).Ama makineyi evde ogrenemezsin.Sizler neler düşünüyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PC MÜHENDİSLİGİ VS MAKİNE

-
-
PC DEĞİL ULA PC PERSONAL COMPUTER
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya ne yazaydim CeNGgg mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plancksabitiii -- 25 Temmuz 2022; 16:30:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kişisel bilgisayar mühendisliği önermiyorum.
-
Mizahşorler bastı burayı 😭😭
bu ikilem arasında kaldıysanız tam ortası ve ideali olan eem beklerim hocam
-
Elektrik elektronik hakkında hiçbir bilgim yok galiba şimdi bir araştırmam gerek.
Bu arada düşükmüş sıralamalar diğer muhendisliklere göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plancksabitiii -- 25 Temmuz 2022; 16:48:28 >
Ytu makine yapıştır hatta ben itu metalurji malzeme de öneririm
pc mühendisligi dedin icin sana makina öneriyoruz
-
Pardon ceng demeliydim değil mi :( Ben internet kafe açmak için düşünüyorum zaten bölümü yanlış bir karar mi sence ?
hayalim bir internet kafemin olması of masa başında millet dicek abi masa 2 uzat uzatacagım
-
Bence de YTÜ makine en iyisi gibi ama bakalim yine de.
İşte Türkiye'nin yıldız gelecekleri ve hayalleri.Ne okuyorsun bu arada?
Şu sıralama düşme olayıni kafama çok taktım ya niye yani niye düşüyor ki gayet iyi bölüm inşaat ve mimarlik gibi patlamasından korkmaktayim
Çünkü senin gibi herkes bilgisayar diyor. Yani bilgisayar hariç her bölüm düşüyor neredeyse. Tıp dahil. Makinadaki düşüş inşaat gibi değil. Normal bir durum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyte ehm
Anladım biraz olsun rahatladım teşekkürler.
hocam makine ve diğer çoğu mühendislikte sıralamaların yükselmesi psikolojik bi durum.herkes bilmüh okuyunca çok mutlu olacağını falan sanıyor.içinizde makine varsa hiç korkmadan yazın.bu bölümü severek okuyacaksanız başarılı olursunuz.
size Hacettepe veya YTÜ makine öneririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kişisel bilgisayar mühendisliği önermiyorum. |
Benzer içerikler
- en zor ayt matematik soru bankası
- odtü yüksek lisans
- meslek seçemiyorum
- bilgi sarmal 7 li kontrol denemesi cevap anahtarı 2025
- grammarly türkçe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X