Şimdi Ara

Pc monitörüne Ps3 bağlamak flatron w1954s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde LG flatron w1954s monitör bulunmakta evde plazma tv bulunmakta ama aşırı ps3 oynadığım için babamda maçları izlemek istediği için papaz oluyoruz ve bende ps3'ü pc monitörüne bağlamak istiyorum ama bu monitör ile nasıl bir görüntü elde ederim bilgisi olan var mı?

• Bunun için parça (DVI TO HDMI)var benim televizyonum tüplü olduğundan dolayı bende monitörüme bağlıyorum sende deneye bilirsin parça 15TL gibi bişey.

• Eğer monitör VGA ise bu parça lazım.

• Monitor'de hdcp destegi yok.Yukarıdaki onerilen kablolara bosuna masraf yapmayın olmaz.HDCP özellikli bir yeni monitor almanız gerekmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simelo

Monitor'de hdcp destegi yok.Yukarıdaki onerilen kablolara bosuna masraf yapmayın olmaz.HDCP özellikli bir yeni monitor almanız gerekmekte.

Teşekkürler bilgilendirdiğin için.
  • bende samsung p2250 var ona bağlamak istiyorum fakat tek takıldığım nokta sonuçta ps3 te kulaklık çıkışı yok sesi nasıl alcaz bi kırmızı bi sarı çıkış diğeride ps3 e giren kablo var galiba anca onu ses sistemine bağlarsak olabilir ne yazıkki ses sistemide sadece kulaklık çıkışı var ne yapak
  • elektrikcilerde kablocularda o iki analog ses cikisini kulaklik cikisina ceviren aparatlardan var. ondan alacaksin. 1 tl civari bisey zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi girişli crt tv!!!!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.