Şimdi Ara

PC MODİFİYE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR...Ben sistemimi değiştirmek istiyorum,Anakartı asus p5-ld2,Ekran kartını ati x1300 xt veya 6600 gt,Rami ise kingston 512*2 533 ddr 2 almayı düşünüyorum.Benim sizlerden öğrenmek istediğim.Ramleri bu anakarta uygun olması için ddr 2 mi almak zorundayım?...ARKADAŞLAR TÜM YORUMLARINIZI AYRINTILI OLURSA ÇOK İYİ OLUR ÇÜNKÜ BİRAZ AMOTÖRÜM SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM,HANGİ ANAKART HANGİ EKRAN KARTI OLMALI?HIZ,UYUMLULUK VE PERFORMANS BAKIMINDAN HANGİLERİNİ ALMALIYIM?İLGİ VE ALAKANIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER...SAYGILAR

SİSTEM:
    P4 3.00 630 HT 800 mhz
    ECS 661 GX/800-M7
    ATI 9250
    WD 80 GB IDE HDİSK
    17"PHILIPS 170 S LCD
    TSST CD-WR
    PSU 400 W(üzerinde 400 yazıyor ama dandik bişeye benziyor)
    PSU yuda değiştirmem gerkirmi eğer ben dediğim sistemi yaparsam?

|||ωєℓℓ ωσмαη тнє ωнєαтнєя тυяη ¢σℓ∂ ι ωαηηα вє кєєριη' уσυ ωαям ι gσт тнє яιgнт тємρєяαтυяє тσ ѕнєℓтєя уσυ ƒяσм тнє ѕтσям|||
  • quote:

SİSTEM:
    P4 3.00 630 HT 800 mhz
    ECS 661 GX/800-M7
    ATI 9250
    WD 80 GB IDE HDİSK
    17"PHILIPS 170 S LCD
    TSST CD-WR
    PSU 400 W(üzerinde 400 yazıyor ama dandik bişeye benziyor)
    PSU yuda değiştirmem gerkirmi eğer ben dediğim sistemi yaparsam?

İşlemcini değiştirmene gerek yok. Senin seçtiğin anakart yani Asus p5ld2 şu sıralar Asus'un en çok rağbet gören 945 chipsetli modeli. Çift çekirdekli işlemcileri desteklediğinden ileride işlemcini dahi değiştirecek olsan aynı anakartla devam edebilirsin. Tabi bu anakarta uygun olan ram ve ekran kartına ihtiyacın olacak. Ram olarak ddr2 ram almalısın. Ekran kartı olaraksa yine yeni standart olan pcıx standardından bir ekran kartı seçmelisin. 6600gt fiyatınında uygunluğu ile tercih edilebilir. Fiyatı birazcık daha yukarılara çıkabilirim diyorsan. Ati X800GTO2 iyi bir seçim olacaktır.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//

• bencede ati x800gto2 iyi bi seçim olacaktır.anakart bence uygun ramlar evet ddr2 olacak.psu da enermax derim liberty modeli....
  • ewet dostum ddr2 533/667 ram almak zorundasın almayı düşündüğün anakart sadece ddr2 destekliyor ama emin ol ki iyi bi anakarttır hiç pişman olmazsın..ekran kartına gelince bence 156$+kdv'ye Sapphire X800 GTO alabilirsin..eğer kaliteli bi psu alırsan bence daha iyi..elindeki psu'nun ağırlığına falan bi bak kuş gibiyse değiştirmekte fayda war :) ilerde sata 2 ncq hdd'de alırsın 160gb falan ya da ne kadarlık istersen
  • evet ram ddr 2 olmalı.ekran kartını en az 6600gt almalısın.hatta çıkabilirsen x800gto veya 2 . kurmayı hedeflediğin sisteme ise gerçek bir psu almalısın. fsp olabilir.oc yapacağım diyorsan ve ekonomi müsaitse tagan enermax çok iyi olur.
  • EKRAN KARTINI DEGISTER YETER
  • Anakartı asus p5-ld2 de karar verdimevet ati gto çok güzel fakat 156$+kdv fiyatlı olanı bulamadım welcome to hell arkadaşımsafirin ben baktığıma göre 4 tane gto çeşidi var en düşük fiyatlı olan 170$+kdv fakat ATI GTO'da karar verdim çok saolunŞimdide diyorum ki acaba biraz bütçeyi zorlasakta GTO2 mi alsak (375 YTL aralarında)?BU FİYATA DAHA İYİSİ VARMIDIR ACABA YOKSA GTO2 BU FİYATA YETERDE ARTARMI ACABA?HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER YORUMLAR SÜPERRRYORUMLARINIZIN DEVAMINI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...SAYGILAR

|||ωєℓℓ ωσмαη тнє ωнєαтнєя тυяη ¢σℓ∂ ι ωαηηα вє кєєριη' уσυ ωαям ι gσт тнє яιgнт тємρєяαтυяє тσ ѕнєℓтєя уσυ ƒяσм тнє ѕтσям|||

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.