Şimdi Ara

pc'mde ilginç bir sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm. konuyu yanlış yere açmış olabilirim. geçen gece oyun oynarken rage atıp masaya bi el vurdum pc kapanıp açıldı yani resetledi.açıırken msı yazısının orda garip mavi şeritler çıktı fişi çektim. sonra açtım felan herşey yolunda 1,2 saat discordda takıldık sonra CSGo girelim dedik açtığımda +100 fps oynamam gereken oyunu 40fps de görünce şok geçirdim arada oluyor deyip oyunu kapa aç yaptım düzelmiyor.pc kapadım açtım tık yok.pc yi söktüm (cpu Fan hariç) ramleri çıkar tak yaptım yok olmuyor.Arkadaşlar hdd de bir problem vardır formatla diyorlar.fikri olan biri var ise paylaşırsa sevinirim. Hayırlı günler

• hdd değil de aklım ilk olarak ekran kartına gitti. şeritlerin çıkması ve fps düşmesi bunu gösteriyor gibi. masaüstü ise farklı bir ekran kartı ile deneyin.
  • ekran kartı ramleri zarar gördüğünde ekranda dikey genellikle yeşilli mavili renklerde çizgiler çıkar. ekran kartının ramleri ısı ile şoklayınca bir süre daha idare eder. sorununuz büyük ihtimalle ekran kartında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.