Teğmen
23 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar,

Gigabyte b450m h anakart için f2d bios sürümü çıkmış. Deneyimleyen var mı?
Merhaba,

Birkaç ay önce bir pc topladım. Ekran kartım zotac rtx 2060, monitörüm ise samsung 24"LC24RG50FQMXUF FHD 144hz freesync monitör. Monitörün kutusundan sadece hdmi kablosu çıktı. Bu da sadece 120hz kullanabilmeme ve freesynci kullanamamama neden oluyor. Ucuza dp kablosu alıp denediğimde monitör siyah ekranda kaldı. Bana önerebileceğiniz iyi bir dp kablosu var mıdır?
Not: Netten alışveriş önerirseniz hepsiburada linki verebilirsiniz orada hesabım bulunmakta.

Yardımlarınız için teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir canımı sıkan bir sorunla uğraşıyorum. Opera tarayıcı kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat herhangi bir siteye eklenmiş youtube videosunu izleyemezken videoyu youtube da açınca izleyebiliyorum. Mesela merlininkazani sitesine girdim videoya tıkladım fakat video açılmıyor ve yükleniyor çemberi sürekli dönüyor, videonun linkini kopyalayıp açınca (youtube yani) direkt oynatıyor.

Bu sorun daha önceleri yoktu. Mesela şuan operayı varsayılana getireyim düzeliyor fakat varsayılan yapınca aslında güncellemelerini iptal etmiş oluyor ve kendisi tekrar güncellemesini indiriyor ve sorun tekrar olmaya başlıyor.

Bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.
Merhaba arkadaşlar,

Elimde retro bir pc var. Ekran kartı 3dfx Voodoo 3 2000 pci. Ben bu kasayı 1440x900 16:10 monitöre bağlıyorum. Çözünürlüğü 1024x768 yapıyorum fakat monitör aynı değerde tam ekrana yayıyor. Şimdi bu ekran kartına sanki 1440x900 gibi yük mü bindiriyor yoksa 1024x768'de mi yükleniyor?

Saygılarımla.
merhaba arkadaşlar,
ben win7 x64 kullanıcısıyım. orijinal isoya sahibim. fakat ne zaman format atsam tüm güncellemeleri yapmak uzun sürüyor. windowsun sitesinden tüm güncellemeleri isonun içine atıp format attığımda hazır kurulmuş olsun istiyorum fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana detaylıca anlatan bir link bulabilir misiniz? kendim aradığımda saçma sapan şeyler çıkıyor.
Merhaba arkadaşlar;
Yeri burası değil biliyorum. Konuyu teknik yardım başlığına açtım ama kişi sayısı az olduğundan yardım bulamadım. Bu yüzden kusuruma bakmayın.
Sorun şu;
Asus P5B anakart ve Win7 x64 kullanıyorum. Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum. İlk taktığım zaman oyun esnasında konuşmalarda sıkıntı yoktu. Sonra ses kartını güncelledim ve yankı oluşmaya başladı. Sildim hala aynı. Şuan arkadaşlarımın sesi yankı yapıyor. Masaüstünde bir film falan açtığım zaman o da gidiyor. Ses çıkışını hoparlöre verince ses karşıya gitmiyor. Donanımsal bilgilerin ekran görüntüsü ektedir. Bu sorunu lütfen çözmeme yardımcı olun.
Teşekkürler.

ilginç ses sorunuilginç ses sorunuilginç ses sorunuilginç ses sorunuilginç ses sorunuilginç ses sorunuilginç ses sorunuilginç ses sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Asus P5B anakart ve Win7 x64 sistemim var. Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum. İlk taktığım zaman konuşmalarda yankı sorunum yoktu. Sonrasında sürekli olarak yankı sorunu başladı. Oyun esnasında arkadaşlarım kendi seslerini duyuyorlar. Hatta ses kaydedicisini açtığım zaman pc'de müzik açarsam onu da kaydediyor. Netten tüm çözümlere baktım olmadı. Gereken bilgileri ekran görüntüsü olarak ekliyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olun.
Teşekkürler.Çözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunu
merhaba arkadaşlar.
yeri kesinlikle burası değil bana kızacaksınız biliyorum fakat hiçbir şekilde bir çözüm bulamadım ve bu bölüm kalabalık olduğu için daha hızlı cevap veriyor.
çözemediğim bir sorunum var. elimdeki birkaç oyunun kurulumunda
Runtime Error (at -1:0):
Cannot Import Paramcount

ya da

Cannot Import Wizardform

gibi uyarı çıkıyor. Bu kurulumlar win 7 ve win 10 da açılıyor. bende win 7 kullanıyorum ama bende bu uyarıları veriyor. Bu iş inada bindi bu sorunun ne olduğunu bulmam lazım. Bana kesin bir çözüm yolu önerir misiniz ve bu hatanın neden kaynaklandığını söyleyebilir misiniz? Netteki çözümler işe yaramadı. cmd işlemleri de olmuyor. bunu çözmem lazım arkadaşlar lütfen yardım sinirlerim iyice bozuldu çünkü.
merhaba arkadaşlar.
Cannot Import Paramcount

ya da

Cannot Import Wizardform

gibi uyarı çıkıyor. Bu kurulumlar win 7 ve win 10 da açılıyor. bende win 7 kullanıyorum ama bende bu uyarıları veriyor. Bu iş inada bindi bu sorunun ne olduğunu bulmam lazım. Bana kesin bir çözüm yolu önerir misiniz ve bu hatanın neden kaynaklandığını söyleyebilir misiniz? Netteki birçok yol işe yaramadı.
merhaba arkadaşlar.
Cannot Import Paramcount

ya da

Cannot Import Wizardform

gibi uyarı çıkıyor. Bu kurulumlar win 7 ve win 10 da açılıyor. bende win 7 kullanıyorum ama bende bu uyarıları veriyor. Bu iş inada bindi bu sorunun ne olduğunu bulmam lazım. Bana kesin bir çözüm yolu önerir misiniz ve bu hatanın neden kaynaklandığını söyleyebilir misiniz? Netteki birçok yol işe yaramadı.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 212
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 578 (Bu ay: 472)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.