Şimdi Ara

PC MASTER RACE nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi arkadaşım pc master race diye birşey kullandı ama anlamını soylemıyor tam olarak cevırılmesede neyı anlatmak ıstıyor soyler mısınız
    not : konuyu nereye açacağımı bilemedim pc var diye buraya açtım

• Pc master race ubermenschdir,konsolcular uttermensch.Nazilerin aryan ırkı gibi bişey.Witcher 1 yapım aşamasındayken esprisine kullanılıyor sonra da tutuluyor.
    Shrine pc demek.Pc master race in mabedidir shrine.
    Lord ve Kurtarıcımız GabeN var.Pc master racein tanrısı.
    Console peasants var, bunlarda "bi oyun oynamak icin alacagin ekran karti 3000" diyenler ya da "pc ölü platform" kafasindakiler oluyor.
    Eğlencesine oluşturulmuş bir güruh.Daha fazlasıni istiyorsan ve ingilizcede biliyorsan reddit.com/r/pcmasterrace/ e bakabilirsin.Gercekten mizah anlayislari yuksek arkadas bunlar.
  •  PC MASTER RACE nedir
  • açıklayın şunu beyler
  • PC Master Race ister TV ile ister 6 tane monitör ile istersen de hepsiyle aynı bağlı olmaktır,
    PC Master Race aynı anda hem Xbox, hem PS gamepadi takılı iken yarış oyunları için direksiyon seti, uçak oyunları için joystick bulundurmaktır,
    PC Master Race online hizmetleri bedavaya almaktır,
    PC Master Race oyun oynadığın alet ile hem çalışıp hem para kazanıp hem de nette özgürce ve en hızlı şekidle takılmaktır,
    PC Master Race daha iyi gözüken aynı oyunu yarı fiyatına almaktır,
    PC Master Race en eski oyunları bile destek beklemeden, ücret vermeden yeniden oynayabilmektir,
    PC Master Race mod desteği ile zaten iyi olan oyunları mükemmel yapmaktır,
    PC Master Race zaten her halükarda olması gereken bir cihaz olan bilgisayara biraz daha para harcayıp onu aynı zamanda bir oyun makinesine çevirmektir.
  • Pc master race ubermenschdir,konsolcular uttermensch.Nazilerin aryan ırkı gibi bişey.Witcher 1 yapım aşamasındayken esprisine kullanılıyor sonra da tutuluyor.
    Shrine pc demek.Pc master race in mabedidir shrine.
    Lord ve Kurtarıcımız GabeN var.Pc master racein tanrısı.
    Console peasants var, bunlarda "bi oyun oynamak icin alacagin ekran karti 3000" diyenler ya da "pc ölü platform" kafasindakiler oluyor.
    Eğlencesine oluşturulmuş bir güruh.Daha fazlasıni istiyorsan ve ingilizcede biliyorsan reddit.com/r/pcmasterrace/ e bakabilirsin.Gercekten mizah anlayislari yuksek arkadas bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saolun beyler verdım şukunuzu
  • Günümüzde Playstation ve X-box gibi oyun konsollarının çok popüler olup yüksek satış rakamları elde etmesi oyun sektörünün daha çok bu noktaya kaymasına sebep oldu. Dolayısıyla oyun firmaları bu konsol firmalarının da desteğiyle "exclusive" denilen sadece ps veya x-box'a özel oyun çıkarmaya başladı. Bunun arkasında oyunların bu konsollar için geliştirilmesinin daha kolay olması (optimizasyon vs) konsolda bir oyunu kırmanın çok daha zor olması ve yüksek hasılat elde etme gibi etkenlerde vardı tabii.

Fakat sonra ne oldu? Oyun firmaları çok daha ileri düzeyde oyun geliştirmez oldu. Bunun sebebi konsolu bir kez ürettiğin zaman yenisi için en az 3-4 yıl beklemen gerekir (örneğin ps3 den sonra ps4 ün çıkması) konsolların içinde standart bir ekran kartı, standart ram ve işlemci vardır. Sen bunun üstüne daha gelişmiş bir oyun yazarsan ve o konsol o oyunu çalıştırmaz ise o zaman sende o oyunu yapmazsın ve hep aynı kaliteye takılır kalırsın.

Ama PC öyle mi? PC'yi her zaman ve istediğin zaman geliştirebilirsin. Her ay yeni bir kart yeni bir işlemci yeni bir parça çıkıyor, her an evrim geçiriyor.. Grafik, performans ve diğer her açıdan PC bütün konsolları döver, onlardan üstündür. MASTER RACE (Üstün Irk) dır yani. Ayrıca bütün konsol oyunları PC'de yazılır hiç şüphesizki.

Şahsen benim elimde PS4 + süper bir TV alıcak para vardı ama ben tabiki PC topladım. Elimdeki PC, PS4 ve X-box one'ı üst üste koyup ikiye bölebilir. Master Race candır. :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 16 PRO CLUB (PC ANA KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 31 Ağustos 2014; 20:41:16 >
  • efsane açıklamışsınız çok sağolun beyler
    ingilizce bilmediğim için anlamadım senınkını ronakai :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Faustus

Lan kim yapmış bunu :DDDDDDDDDD alt yazı videoya süper uymuş :DDDDDDDDDDDDDD

• Açıklamalar çok iyi. Ben de öğrenmiş oldum, eyvllah.
  • Türkiye için geçerli değil bu maalesef.

1699TL'lik ps4 pro ile 4k televizyonda oyunları sabit 40fps ile akıcı oynayabiliyorsun.

123934583295TL'lik 3-way sli 1080 ekran kartıyla 4k monitörde motion blur mu ararsın fps drop mu ararsın fiyatını hak ettiğini mi düşünürsün uzar gider.
  • Yok daha neler! Umarım ironidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.