Şimdi Ara

PC+laptop Modem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arklar evde bi laptop bide masaüstü var şuanda sadece laptopla nete giriyorum (4port+wireless modem var).
    Laptopa wirelesla,pc ye ise ethernetle tek modemden girebilirmiyim ? yhane demek istediim 4port+wireless modemimi aynı anda 1 ethernet 1 wireless olarak kullanabilirmiyim ? olmuyosa ne yapmam gerekir ?

• evet
    MegaWorks THX 550 5.1 ses sistemi
    i-trigue 3300 2.1 ses sistemi
    Everest H5402 5.1 digital ses sistemi
    Altec Lansing Mx5021 2.1 ses sistemi
    Jazz de 005 dolby digital decoder
    Creative DDTS-100 decoder
  • denedim ilk başta sadece msn açıldı normal nete giremiordum sonra biraz kurcaladım ve rest attm net de düzeldi 3 gündür problemsiz kullanıorm hade hayırlısı. yorumlarınız için saoln arklar

• quote:

Orjinalden alıntı: R0CKie

Arklar evde bi laptop bide masaüstü var şuanda sadece laptopla nete giriyorum (4port+wireless modem var).
    Laptopa wirelesla,pc ye ise ethernetle tek modemden girebilirmiyim ? yhane demek istediim 4port+wireless modemimi aynı anda 1 ethernet 1 wireless olarak kullanabilirmiyim ? olmuyosa ne yapmam gerekir ?

Elbette girebilirsin,zaten girmen için o modemi yapmışlar.Biz 3 senedir giriyoruz,bir problem yok.
    Sadece arada sırada şu topicte yazdığım sorun meydana geliyor.Fakat bu sorun masaüstü bilgisayar internete bağlanmasa dahi olduğu için iki bilgisayarın bağlanması ile alakalı değil.Zaten süreklide olmuyor.Arasıra ve full download zamanı oluyor.Detayları;

http://forum.donanimhaber.com/m_29953149/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC
    3 yıl önce açıldı
    Asus laptop ethernet girişi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.