Şimdi Ara

PC KONUSUNDAKİ USTA ARKADŞLAR LÜTFEN OKUYUN YARDIMA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN İNTERNET CAFECİYİM FORMDA BİR ÇOK KONU AÇILMIŞ BU ANTİ VİRÜS KONUSUNDA AMA BEN Bİ SİZDEN ANA MAKİNA KURMAK ÜZERE BİR SAĞLAM PROGRAM ARIOM ANA MAKİNA ÇOK VİRÜS GELİO BU GÜNLERDE
    ANA MAKİNAMDA BAYA ARŞİVİM VAR YEDEĞİMDE YOK ALMA VAKİTİM YOK YAZLIK YERDE OLDUĞUM İÇİN ÇOK YOĞUNUM ONDA BAYA ÇALIŞTIĞINI İÇİN PC AĞDANDA OLSA GELİO VİRÜS
    SİZDEN RİCAM SAĞLAM VİRÜS PROGRAMI
    ŞİMDİDEN SAOLUN ÇOK TEŞEKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :TAM35: -- 25 Ağustos 2007; 18:49:42 >

• KasPersky 7.0 (bu sürüm makinayı kasmaz ağda ve nette problem çıkarmaz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo100

KasPersky 7.0 (bu sürüm makinayı kasmaz ağda ve nette problem çıkarmaz)

ŞU AN ONU KURDUM TARAMA YAPTIM 22 SANA TRUVA ATI BULDU SİLDİM TAM 5 SATİR HALEN ÇALIŞIO ANLAMADIM MSN VARSA SANA RESMİNİ YOLAYIM
  • ARKADAŞALR BUNLARI BULDU AMA HALEN PROGRAM ÇALIŞIO RESİMDE BELİ ZAMAN TAM 4 BUÇUK SATİR ÇALIŞIO NE ZAMAN BİTER BU ÇALIŞMASI ACABA

PC KONUSUNDAKİ USTA ARKADŞLAR LÜTFEN OKUYUN YARDIMA İHTİYACIM VAR
  • arkadaşım konuyu güvenlik bölümünde aç simdi sana 100 tane virüs programı önerecekler o olmaz bu diyecekler sen kafeci adamsın bilmen gerekli kasper kadarda kasan sorun çıkaran program yoktur bunuda söyleyim başına iş alırsın filitre programın yokmu senin kafelerde mecburi o varsa o kadar kasmana gerek yok
  • Hocam bikaç tavsiye de ben verim int.cafede çalıştım 3 sene
    1: Ana Makina haricindeki Bütün Bilgisayarlara DeepFreze ve Filtre programlarını kur.
    2: Ana Makinaya Kurabileceğin Anti Virüs & Trojan Programları Bunları Kullanabilirsin.

Virüs Programı: Nod32 'yi tavsiye ederimki ben bunu kullanıyordum
    Trojan Programı: Ad-Aware & Ad-Aware 2007 Şimdiye kadar hiç bi sorun çıkarmadı.

bunları kullan derim ve haftada bir Ad-Aware ve Nod32 ile taratmalar yap hı bide bunları devamlı güncelle.

Şimdi Nod32 ve Ad-Aware'nin bulamıca Virüs ve Trojan yokmu diceksin ?

var tabi ama bu iki programı güzelce güncelledikce %80 garanti veririmki çoğu Trojan ve Virüsleri buluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RapAlemi

Hocam bikaç tavsiye de ben verim int.cafede çalıştım 3 sene
    1: Ana Makina haricindeki Bütün Bilgisayarlara DeepFreze ve Filtre programlarını kur.
    2: Ana Makinaya Kurabileceğin Anti Virüs & Trojan Programları Bunları Kullanabilirsin.

Virüs Programı: Nod32 'yi tavsiye ederimki ben bunu kullanıyordum
    Trojan Programı: Ad-Aware & Ad-Aware 2007 Şimdiye kadar hiç bi sorun çıkarmadı.

bunları kullan derim ve haftada bir Ad-Aware ve Nod32 ile taratmalar yap hı bide bunları devamlı güncelle.

Şimdi Nod32 ve Ad-Aware'nin bulamıca Virüs ve Trojan yokmu diceksin ?

var tabi ama bu iki programı güzelce güncelledikce %80 garanti veririmki çoğu Trojan ve Virüsleri buluyor.

dediğini yappacam arkadaşım çok saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:blaCk:.
    arkadaşım konuyu güvenlik bölümünde aç simdi sana 100 tane virüs programı önerecekler o olmaz bu diyecekler sen kafeci adamsın bilmen gerekli kasper kadarda kasan sorun çıkaran program yoktur bunuda söyleyim başına iş alırsın filitre programın yokmu senin kafelerde mecburi o varsa o kadar kasmana gerek yok

Ne sorun cikartiyormu$ cok merak ettim?
    Yapılmasi gereken $ey 256mb ram'i olan makinaya kurmamak.
    Yeni nesil bilgisayarlarinda hic birini kasmiyor. Hele hele 7.0 mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiadam

quote:

Orjinalden alıntı: .:blaCk:.
    arkadaşım konuyu güvenlik bölümünde aç simdi sana 100 tane virüs programı önerecekler o olmaz bu diyecekler sen kafeci adamsın bilmen gerekli kasper kadarda kasan sorun çıkaran program yoktur bunuda söyleyim başına iş alırsın filitre programın yokmu senin kafelerde mecburi o varsa o kadar kasmana gerek yok

Ne sorun cikartiyormu$ cok merak ettim?
    Yapılmasi gereken $ey 256mb ram'i olan makinaya kurmamak.
    Yeni nesil bilgisayarlarinda hic birini kasmiyor. Hele hele 7.0 mükemmel

1GB RAM 256 EKRAN KARTI VAR BENDE AMA GENEDE KASIO BİRAZ
  • arkadaşım kendim cafelere kaspersky kuruyorum.ince ayarlarını güzel yapılandırdıktan sonra mükemmel..spyware doctor,ad-aware gibi spy programları ile de tarat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.