Şimdi Ara

PC-konsol seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oyun konsollarına oldukça yabancıyım o yüzden söyleyeceklerimi size saçma gelebilir amma da cahil adam demeyin

şu aralar evdeki ufaklığın da baskısıyla PC(dizüstü) ve oyun konsolları(PS4-Xbox) arasında bir seçim yapmam gerekiyor

oynanacak oyunlar

F1 serisi(2014,2015 vs...)
    GTA serisi( IV,V...vs)
    yine bunlara benzer araba yarışı türü oyunlar

kendime göre PC tercih sebebi
    1-evdeki dizüstünün yenilenme zamanı geldi(5 yıl oldu) bir taşla 2 kuş vurayım
    2-oyunlar konsollara göre nisbeten daha ucuz

konsol tercih sebebi:
    1- pc donanımı hızla eskiyor( 5 yılda bir pc yeniliyorum) yeni oyunlar oynarken sıkıntı oluyor
    2-hareket algılamaları oyunların oynanabilmesi

bu noktada sormak istediğim şey X box kinect'in karşılığı PS4 eye'mıdır.
    Kinectle oynanan hareket algılama tarzlı oyunlar PS4'le oynanabiliyormu?

Son olarak seçimim konsol olursa hangi konsol(Ps3,Xbox360,PS4,Xbox one) hangi fiyat aralığında alınabilir

• Grafiğe, Fps'ye falan takılmıyorsan konsol al, gitsin. Düzgün grafikli oyunlar için yeterli bir Pc de en aşağı 2500 civarından başlıyor.
    Oyun fiyatları şimdilik küçük bir etken gibi görünse de yıl bazına vurulduğunda arada bin Tl'yi aşan farklar olabiliyor. Bunları göz önüne alıp seçimini ona göre yapmalısın.
  • Pc mi konsol mu defalarca konuşuldu.Benim çıkardığım sonuç neyi alırsan al ötekinlerden muhakkak bir şeylerden mahrum kalıyorsun.

Tabi bu nasıl bir oyuncu olduğuna bağlı.Hayatı Heroes of the storm olan birine halo , uncharted , forza drive club zor kavramlar.

Günlük hayatta zaten 1 pc şart illa ki.Sonradan bu işi akıllı telefonlar yüklenmeye başladı.Bir nebze de eksikliğini hissetmiyorsun.

İş oyun bilgisayarına gelince ya en iyisi ya hiç derim ben.Konsolla eş değerde oyun oynayacağım sonra mutlu mu olacağım her platforma çıkmış oyunlarla ? Ha en iyi görüntü ayarlarında oynamak istiyorum.Mod da tamam.Gta Vte skyrimde vs modların dibini gördük diyelim. Eeee? hepsi bu mu yani? neredeforzalar gran turismolar god of war'lar vs? Onlar konsolda kaldı. Ben sırf üstün görüntüde oynadım bu beni bu oyunlarsız tatmin edecek mi? kişiden kişiye göre değişir.

Laranın saç tellerini simule eden bir teknolojiyi bir dolu exclusive oyuna değişmeyecek olanlar da vardır.

Ama ben derim ki köprüyü geçtikten sonra ayı da lazım dayı da.Durumun yoksa en azından bir ps3ün ya da xboxın olsun odanda.Sen yine bf4ü 2k oyna , witcher 3ü 144hz'de oyna ama last of us'tan mahrum kalma.

• söylediğin şeylere bakınca pc almanı öneriririm
  • laptobun varmış zaten bence hiç pc alma konsol seni 5 yıl rahat idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

söylediğin şeylere bakınca pc almanı öneriririm

Bence arkadaş PC alacaksa GTX 970,i5-i7 gibi işlemciler olmadan tadı tuzu olmaz. Ki buda konsolun 3-4 katı neredeyse.

Oyunları zevkle oynamak istiyorsa.Konsol alabilir.
  • 5 yılda bir pc değiştiriyorsan pc al gitsin çocuk için steamden 3-5 tlye dolu oyun alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 Dijital VS Pc
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana PC daha uygun gibi. Sen pek böle Halo malo açıp oynayacak birine benzemiyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 17 Haziran 2015; 12:33:47 >
  • Kinect öldü kardeşim o yüzden boşver. Aynı şekilde move da işe yaramıyor. Kinect bir tek arkadaşlarla Dance Central falan oynarken güzel oluyor. O da çok nadir o yüzden bence gerek yok. PC devam et bence. Ama tabii yine senin kararın.
  • aslında benim de eğilim pc'den yana ama sadece aklımda(daha doğrusu evdekilerin aklında) kinectle oynanan oyunlar kalıyor
    bir kaç arkadaşın da dediği gibi halo malo oynayacak tip değilim zaten oyunları benden çok çocuk oynayacak.

onun oynadığı oyunlarda F1 2014, GTA IV,V ve Need for speed gibi araba yarış oyunları

PS3 yada xbox one türü nisbeten ucuz konsollar alsam nasıl olur

bildiğim kadarıyla PS3'de kinect tarzı birşey yok Xbox one ise sanki donanımı zayıf gibi

PS3 yada Xboxone alsam bahsettiğim tip oyunlarda ve bunların yeni versiyonlarında(ilgili oyunun ilgili konsolda çalışmaması gibi)sıkıntı olurmu?
  • hangisini istersen onu al
  • Al Ps geç hocam kafan rahat olsun ne ekran kartı ne işlemci uğraşırsın . Oyunları kardeşlikle halledersin bulunmaz nimet Ps gerçekten . Xbox1 da alabilirsin onda da kardeşlik var yanılmıyorsam . Seçim senin tabiki ama önceliğin konsollara yönelmek olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.