Şimdi Ara

pc kilitlenme sorunu (nedeni biraz degişik gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce sandisk extreme aldım.Düne kadar hiçbir sorun yoktu.2 gün önce depolama olarak kullandıgım diger disk hata vermeye başladı."bir sorun algılandı yedek alın" diye.Bende birdaha bu iletiyi gösterme dedim gitti.Dün download a bırakıp evden çıkmıştım.4-5 saat sonra geldigimde torrentten abd-fransa basketbol maçını indirmeye aldım.Kitlenmeler o indirmeyi başlattıktan sonra oldu diye hatırlıyorum.Biraz ilginç gelecek ama maçı indirmeyi başlattıgımda bir süre sonra pc kitleniyor.Pc ye reset atıp indirmeyi tekrar başlattıgımda 2-3 dakika içinde yine kilitleniyor.Tekrar reset atıp bu sefer iptal ediyorum indirmeyi uzun süre hiç kitlenme olmadı 2 kere.Bir sefer indirme durmuş vaziyette iken tam inmemiş olan video yu açtım.Açıldı ileri sardım elle.7-8 saniye sonra pc yine kitlendi

sistemde oc vardı geri aldım.Ssd yi söktüm tekrar taktım yine de o indirmeyi başlattıgımda degişken süreler içinde pc yine donuyor.En sonİndirmeyi iptal ettigimden beri yaklaşık 2 saattir pc ye birşey olmadı.Psikolojik diyecem ama 4-5 kere denedim hep o indirme ile alakalı gibi geldi.Acaba bozuk olan hdd im,ssd ye kurulmuş sistemi etkileyip kilitleyebilirmi?Bu download ile kilitleniyor olması acaba dosya hdd nin bozuk alanlara yazıldıgı için kilitliyor olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 30 Temmuz 2012; 21:28:07 >

• aynı ındırmeden bahsetmişsin .başka birşey indirmeyı denedıgınde yine sorun oluyor mu ?
  • hayır kesinlikle olmuyor.Çok önceden başlattıgım indirmeler (hatta bazıları en az 10 günlük) hala devam ediyor.Şu anda bile
  • üsdat o zaman sistemden neden şüphe ediyorsun ..? ındırdıgın dosya ıle alakalı bir durum ..her download yaptıgında olsa tamam ..ama sadece oındırdıgınde oluyor ..bunun sızınle bır ılgısı olmasa gerek
  • çok ilginç geldi torrentten olması.İlk napacak torrent diyodum ama bu sorunu yaşayanlar varmış araştırdım da.Sadece bir dosya kilitleme yapıyor.Maçı izlemicem artık yapcak birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 de Tuhaf Bir Sorun?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.