Şimdi Ara

pc kapanırken gelen hata A sürücüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar sorunum şu pc yi kapatırken 2 kez ard arda disket sürücünüz açık olabilir vb vb kontrol edin vb hata geliyor devam diyince kapanıyor ama oldukça rahatsız oluyorum çözümü varmıdır

• Bilgisayarım'a sağ tıkla, özellikleri seç, donanım sekmesinden, aygıt yöneticisini tıkla. Disket sürücülerinin + sını aç, disket sürücüsüne sağ tıkla. Çıkan alt menüden ''Devre dışı bırak'' ı işaretle, o hatayı almazsın.
    Kolay gele...
  • çok teşekkür ederim hocam saol
  • Nod32 kullanıyorsan ve sisteminde disket sürücün yoksa her kapatışta bu uyarı geliyor.. Biostan kapatabilirsin ayrıca nod32 nin içerisinde biryerde disket sürücü ile ilgili bir çentik var onu kaldır(tam yerini hatırlıyamıorum googledan aratırsan bulursun)..Bunları bir dene

Ben açıkcası bu sorundan kurtulamadım her kapatışımda geliyor biosdan da kapattım,nod32 içerisinden de kapattım..

Aygıt yöneticisinden de kapattım kafasına göre bazen hata veriyor bazen vermiyor
  • AMFİBİ Arkadaşın Dediğini bi uygula istersen Helldancer

Bilgisayarım'a sağ tıkla, özellikleri seç, donanım sekmesinden, aygıt yöneticisini tıkla. Disket sürücülerinin + sını aç, disket sürücüsüne sağ tıkla. Çıkan alt menüden ''Devre dışı bırak'' ı işaretle, o hatayı almazsın.
    Kolay gele..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.