Bildirim
pc kapanırken gelen hata A sürücüsü

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisayarım'a sağ tıkla, özellikleri seç, donanım sekmesinden, aygıt yöneticisini tıkla. Disket sürücülerinin + sını aç, disket sürücüsüne sağ tıkla. Çıkan alt menüden ''Devre dışı bırak'' ı işaretle, o hatayı almazsın.
Kolay gele... -
çok teşekkür ederim hocam saol -
Nod32 kullanıyorsan ve sisteminde disket sürücün yoksa her kapatışta bu uyarı geliyor.. Biostan kapatabilirsin ayrıca nod32 nin içerisinde biryerde disket sürücü ile ilgili bir çentik var onu kaldır(tam yerini hatırlıyamıorum googledan aratırsan bulursun)..Bunları bir dene
Ben açıkcası bu sorundan kurtulamadım her kapatışımda geliyor biosdan da kapattım,nod32 içerisinden de kapattım..
Aygıt yöneticisinden de kapattım kafasına göre bazen hata veriyor bazen vermiyor -
AMFİBİ Arkadaşın Dediğini bi uygula istersen Helldancer
Bilgisayarım'a sağ tıkla, özellikleri seç, donanım sekmesinden, aygıt yöneticisini tıkla. Disket sürücülerinin + sını aç, disket sürücüsüne sağ tıkla. Çıkan alt menüden ''Devre dışı bırak'' ı işaretle, o hatayı almazsın.
Kolay gele..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- asus laptop açılmıyor
- video tdr failure
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- youtube video indirme
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- zyxel modem kurulumu
- mavi ekran hatası
- ekran kaydı alma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X