Şimdi Ara

PC kapanıp açıldıgında ayarlar değişiyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar,

    Benim ilginç bir sorunum var evde eski bir toshiba laptop var üzerinde win7 kurulu.her türlü siteye (torrenttz.eu)girebiliyorum sıkıntım yok ayrıca idm yüklü crack li oda sıkıntısız çalışıyor.
    yalnız şimdi yeni bir sıfır hiç kullanılmamış laptop daha aldım samsung üzerinde win8 yüklü.bu iki pc de aynı dns ve aynı host dosyaları var.yeni pc ile bu sitelere girebiliyorum yalnız pc her açılıp kapandığında girmek istediğim torrent sitesine bu site mahkeme kararı ile ........ diye uyarı alıyorum.ayrıca crackli idm de yüklediğim ilk anda adıma lisanslı oluyor fakat pc yi kapatıp açtığımda sahte bir lisansla kaydedildi kapatılacak diye bir uyarı veriyor. sıkıntı ne olabilir.

    Araştırdım denilen her şeyi yaptım host dosyalarını kopyaladım dns değiştirdim.ilk yaptığımda herşey düzgün çalışıyor fakat pc yi kapatıp açtığımda aynı hataları tekrar alıyorum.
    NEDEN PC Yİ HER KAPATIP AÇTIĞIMDA BU SORUNU YAŞIYORUM
    Acil yardımlarınızı bekliyorum saygılar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • host dosyasında değişiklik yaparken antivirüsün daima kapalı olsun..
    mahkemece yasaklı sitelere sadece bilgisayardaki tcp dns leri değil modem arayüzündeki isp arafından atanan dnsleri değiştirerek veya olmazsa hotspot shield,ultrasurf tarzı proxy proramlarıyla erişebilirsin..
    internet d. managera gelince, sistem değişikliğine gittiler eski crack ve patchler etkisiz hale getiriliyor ama bunu fixleyen yeni crackler mevcut ,buradan paylaşımı yasak olduğu için bu konuda yardımcı olamam.. googledan araştırabilirsin..
  • cevabın için teşekkür ederim ama aynı modeme bağlı 2 bilgisayar biri sorunsuz giriyor diğeride giriyor kapatıp açınca girmiyor ayrıca makinede şuan antivirüs yüklü değil........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.