Şimdi Ara

PC ısısı hakkında endişelerim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pc de ısınma problemi olduğunu düşünüyorum 8-10 saat açık tutuyorum ve bir tek oyun oynuyorum :D buna rağmen bence vereceğim değerler yüksek... Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

işte bu resim beni korkutuyor :( Sürekli değişkenlik gösterse bile %100 görünce bu nedir dedirtiyor insana :) %0 %25 % 90 %100 sürekli değişiyor ilginç geldi bana tehlikeli mi bilemiyorum:)

http://b1112.hizliresim.com/s/c/11bqd.png

Buda oyunda iken sıcaklık değerleri

http://c1112.hizliresim.com/s/c/11bnr.png

Oyundan çıktığım zaman sıcaklık genelde 45 derece oluyor.Ben günde 8-10 saat pc yi açık bırakıyorum bu oyun oynayan birisi için fazla değil.PC den fazla anlamıyorum bunu kabul ediyorum ama eğer bu değerler gereğinden fazla ise ne yapmalıyım ? NOT: Daha önce pc ısındığı için bir güç kaynağı birde ekran kartı yaktım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 11 Aralık 2011; 13:30:10 >

• Sıcaklıklar tehlikeli düzeyde değil ama kasa içindeki tozları temizlersen(özellikle fanları) sıcaklıklarda bir nebze de olsa azalma olacaktır ama bu düzeyde de kalsa sıkıntı olmaz.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim birde bu fan işi galiba başlarda çok fazla gelip sonradan normale dönen sesten kaynaklanıyor :D benim kasam blazer k500 bu kasayı açmayı bilmiyorum nasıl açılacağını bilen varsa yardım edebilir mi ?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.