Şimdi Ara

PC için XBOX One kolu mu 360 kolu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC için kol alacağım fakat kararsız kaldım, One kolu almak istiyorum beyaz görünümü göze çok cazip geliyor ama parası da tuzlu Mümkünse kablosuz oynamak istiyorum ama kablolu olacaksa da ek kabloya gerek kalmasın Android telefon şarj kablosu ile bağlayayım. Siz ne önerirsiniz? Kullananlar hangisi daha ele yatkın, daha tatmin edici hissiyatı var?

• Ben Xbox one kullanıyorum wifi adaptör ile birlikte aldım siyah olanlara bakabilirsin belki daha ucuz olabilir.Kesinlikle One almalısın pc ile tam uyumlu çalışıyor.
  • Arasında hiçbir fark yok bir Xbox one kontrolcüsü fiyatına iki tane Xbox 360 kolu alıyorsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unyeee

Arasında hiçbir fark yok bir Xbox one kontrolcüsü fiyatına iki tane Xbox 360 kolu alıyorsun .

Tecrübenle mi söylüyorsun bunu hocam yoksa cimriliğinden mi
  • Bende ikiside var hissiyat bakımından 360 ezer geçer ama 360 içinde orijinal kablosuz aparat bulmak sıkıntı.
  • alp3446 kullanıcısına yanıt
    Arasında ne gibi fark olabilir bir düşün .xbox kolu almakta tek amaç bütün oyunlarla uyumlu olmasıdır zaten .Paran çoksa xbox one al hiç düşünmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unyeee

Arasında ne gibi fark olabilir bir düşün .xbox kolu almakta tek amaç bütün oyunlarla uyumlu olmasıdır zaten .Paran çoksa xbox one al hiç düşünmeden.

Peki hocam herhangi bir XBOX ONE kolu PC'de uyumlu olarak çalışır mı? Bir de kablosuz oynanabiliyor mu herhangi bir ek aletsiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Dualsense mi Xbox kolu mu
    3 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.