Şimdi Ara

PC İÇİN OYUN KOLU TAVSİYESİ VERECEK VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2020 falan oynamak için orta halli dandikte olmayacak, çok pahalı da. Ne önerirsiniz?

PC İçin Oyun Kolu Önerisi: En İyi Seçenekleri Keşfet

Bilgisayarınızda oyun deneyiminizi geliştirmek istiyorsanız, doğru oyun kolunu seçmek hayati önem taşır. İşte PC için en iyi oyun kolu önerilerinden bazıları:

Kablolu Oyun Kolları:

• Xbox Series X/S Kablolu Oyun Kolu: Xbox konsolları için tasarlanmış bu oyun kolu, PC'nizle mükemmel bir şekilde uyumludur. Gelişmiş ergonomi, hassas tetikleyiciler ve titreşim geri bildirimi sunar.
    • PlayStation 5 DualSense Kablolu Oyun Kolu: Uyarlanabilir tetikleyiciler ve dokunsal geri bildirim gibi özellikler sunan bu üst düzey oyun kolu, sürükleyici bir oyun deneyimi sağlar.
    • Razer Wolverine V2 Chroma: Özelleştirilebilir tuşlar, değiştirilebilir analog çubuklar ve tutuş için kauçuk kaplamalar ile donatılmış bu oyun kolu, PC oyuncuları için mükemmel bir seçimdir.

Kablosuz Oyun Kolları:

• Xbox Elite Wireless Series 2 Oyun Kolu: Özelleştirilebilir tuşlar, ayarlanabilir tetikleyiciler ve çıkarılabilir analog çubuklar gibi premium özellikler sunan bu kablosuz oyun kolu, profesyonel oyuncular için tasarlanmıştır.
    • Logitech G915 LIGHTSPEED Kablosuz Oyun Kolu: Bu kablosuz oyun kolu, düşük gecikme süresi, uzun pil ömrü ve Logitech'in özel LIGHTSYNC RGB aydınlatma sistemi ile donatılmıştır.
    • CORSAIR Katar Pro XT Kablosuz Oyun Kolu:Hafif ve çok yönlü bu kablosuz oyun kolu, süper hızlı kablosuz bağlantı ve hassas sensör özellikleriyle dikkat çeker.

PC için doğru oyun kolunu seçerken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Ergonomi: Oyun kolunun ele rahat oturması ve uzun süreli oyun seanslarında bile rahatsızlığa neden olmaması gerekir.
    • Özellikler: Özelleştirilebilir tuşlar, ayarlanabilir tetikleyiciler ve titreşim geri bildirimi gibi özellikler oyun deneyimini geliştirebilir.
    • Kablolu veya Kablosuz: Kablolu oyun kolları genellikle daha düşük gecikme süresi sunarken, kablosuz oyun kolları daha fazla hareket özgürlüğü sağlar.
    • Bütçe: Oyun kollarının fiyatları büyük ölçüde değişebilir, bu nedenle bütçenize uygun bir seçenek seçmek önemlidir.

Yukarıdaki önerileri ve faktörleri dikkate alarak, ihtiyaçlarına en uygun PC oyun kolunu seçebilir ve oyun deneyimini yeni zirvelere taşıyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de bakıyordum da bisey bulamadım deneyimli biri çıkarsa iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • logitech f310 al çok sağlam kol 3 senedir bozulmadı hala çalışıyor
  • Buyur pes oynamak için çok ideal.

PC İÇİN OYUN KOLU TAVSİYESİ VERECEK VAR MI?

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Bunu kullanan kimse pegasus a cv sini bıraksın haftaya iş başı yapsın... 5 bin dolar maaş + prim sigorta + yol yemek

Orijinalden alıntı: ldr1907

Ben de onunla Xbox 360 arasında kaldım. Xbox 360 pc uyumlu kol daha ucuz ama orjinal mi yoksa çakma mı gönderirler ondan korkuyorum. Ayrıca hangisi daha iyidir?
    Çakma olabilme ihtimali var bilemiyorum ama orjinal xbox 360 kolu alabilecek durumun varsa onu al çünkü daha ergonomik ve f310 gibi elini ağrıtmaz uzun kullanımlarda.Fakat f310 alırsanda oyunlarda uyumluluk sorunu yaşamazsın zaten xbox 360 kolu olarak görüyor windows f310 u ve ekstra bir program kurmana gerek yok kullanmak için.Eğer kol desteklemeyen oyunlarıda oynamak istersen sitesinden logitech yazılımını indirip kendin ayarlayıp oynayabiliyorsun zaten.F310 dayanıklılık olarak çok sağlam, 3 senedir tık demedi çalışıyor.
  • İnternette araştırmalarım sonucu orjinal olduğuna güvendiğim birkaç satıcı buldum. 100-150 lira arasındakiler muadil ürün satıcıların bazıları yazmış zaten. 179 liraya orjinal buldum. F310 ise 150 lira civarı. Sizce kalite, ergonomik ve dayanıklılık açısından hangisi iyidir? Bu ikisinden birini alıcam.
    Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır almak isterim 2. ele girmeyeyim. Xbox mı F310'mu sizce?

• Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Evet internette satılan kırmızı kutulu 100-150 lira arasındakiler çakma. Orjinali 179 liraya yeşil kutulu buldum bayağı araştırdım. Alırsam orjinal özelliklerine göre karşılaştırma yapıcam zaten.

Orijinalden alıntı: ldr1907

Evet internette satılan kırmızı kutulu 100-150 lira arasındakiler çakma. Orjinali 179 liraya yeşil kutulu buldum bayağı araştırdım. Alırsam orjinal özelliklerine göre karşılaştırma yapıcam zaten.
    Aldınız mı hocam ? Ben iade edip gidip monster mağazasından pusat pro aldım . Şuan zor xbox orjinal controller bulmak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.