Şimdi Ara

Pc hızı için bios güncelleme yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bios güncellemem lazım dahada hızlanmassa pc atcam zaten bilgileri ekran alıntısı şeklinde atıyorm yardım ederseniz çok iyi olur
     Pc hızı için bios güncelleme yardımı Pc hızı için bios güncelleme yardımı

• fkkiyak F kullanıcısına yanıt
    güncele'de sen ne tür bir yardım istiyorsun?
  • er36po kullanıcısına yanıt
    nasıl güncelleme yapabilceğimle ilgili yardım istiyorum 5 yıl önce aldım ama hiç güncelleme yapmadım
    mesı sitesine gir ,anakartın adını gir bak bakalım 2008 sonrası güncel bıos varmı,
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:41:44 >
    arkadaş sağ olsun sana link'i vermiş. senin bıos bir yaş daha gençleşir,ama arkadaşın dediği gibi pcen hızlanmaz.
  • @er36po @hams
    bios güncelleme ne işe yararki o zaman ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sistemin daha uyumlu çalışmasını sağlar,açıkçası bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

sistemin daha uyumlu çalışmasını sağlar,açıkçası bu.

Tamam o zaman ynede güncelleyim teşekkür ederim
    nasıl güncelleyeceğini biliyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

nasıl güncelleyeceğini biliyormusun?

dosyasını indirdim ancak sitede çift tıklıyıp kur ondan snra reset at diyo ancak kurulmadı hata verdi
    bıos öy güncellenmiyor,bıos dosyasını bir flash belleğe at pcyi yeniden başlat F1 veya DELETE ,tuşu ile bıos ayarlarına gir orada kurulumu yap.DAHA AYRINTILI OLARAK! GOOGLEDAN BIOS NASIL GÜNCELLENİR DİYE ARAŞTIR.
  • arkadaşım bios güncellemeyle hızın bir alakası yok anca sistemde bir sıkıntı varsa bios güncellenir durduk yere güncellenmez.denenmeden bios güncellemesimi olur sonra diyeceksinki sistem açılmıyor sistemde sapıtmalar oldu downgrade felan derken biosun sapıtacak ve boooom o anakarttan daha hayır gelmeyecek tecrübe konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

arkadaşım bios güncellemeyle hızın bir alakası yok anca sistemde bir sıkıntı varsa bios güncellenir durduk yere güncellenmez.denenmeden bios güncellemesimi olur sonra diyeceksinki sistem açılmıyor sistemde sapıtmalar oldu downgrade felan derken biosun sapıtacak ve boooom o anakarttan daha hayır gelmeyecek tecrübe konuşuyor.

hiç biosu güncelleme diyosun yani kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkkiyak

hiç biosu güncelleme diyosun yani kardeşim

yes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.