Bildirim
Pc hızı için bios güncelleme yardımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncele'de sen ne tür bir yardım istiyorsun? -
nasıl güncelleme yapabilceğimle ilgili yardım istiyorum 5 yıl önce aldım ama hiç güncelleme yapmadım -
mesı sitesine gir ,anakartın adını gir bak bakalım 2008 sonrası güncel bıos varmı, -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:41:44 > -
arkadaş sağ olsun sana link'i vermiş. senin bıos bir yaş daha gençleşir,ama arkadaşın dediği gibi pcen hızlanmaz. -
@er36po @hams
bios güncelleme ne işe yararki o zaman ? -
sistemin daha uyumlu çalışmasını sağlar,açıkçası bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: er36po
sistemin daha uyumlu çalışmasını sağlar,açıkçası bu.
Tamam o zaman ynede güncelleyim teşekkür ederim -
nasıl güncelleyeceğini biliyormusun? -
quote:
Orijinalden alıntı: er36po
nasıl güncelleyeceğini biliyormusun?
dosyasını indirdim ancak sitede çift tıklıyıp kur ondan snra reset at diyo ancak kurulmadı hata verdi -
bıos öy güncellenmiyor,bıos dosyasını bir flash belleğe at pcyi yeniden başlat F1 veya DELETE ,tuşu ile bıos ayarlarına gir orada kurulumu yap.DAHA AYRINTILI OLARAK! GOOGLEDAN BIOS NASIL GÜNCELLENİR DİYE ARAŞTIR. -
arkadaşım bios güncellemeyle hızın bir alakası yok anca sistemde bir sıkıntı varsa bios güncellenir durduk yere güncellenmez.denenmeden bios güncellemesimi olur sonra diyeceksinki sistem açılmıyor sistemde sapıtmalar oldu downgrade felan derken biosun sapıtacak ve boooom o anakarttan daha hayır gelmeyecek tecrübe konuşuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
arkadaşım bios güncellemeyle hızın bir alakası yok anca sistemde bir sıkıntı varsa bios güncellenir durduk yere güncellenmez.denenmeden bios güncellemesimi olur sonra diyeceksinki sistem açılmıyor sistemde sapıtmalar oldu downgrade felan derken biosun sapıtacak ve boooom o anakarttan daha hayır gelmeyecek tecrübe konuşuyor.
hiç biosu güncelleme diyosun yani kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: fkkiyak
hiç biosu güncelleme diyosun yani kardeşim
yes
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X