Şimdi Ara

pc hakkinda acil yardim bi bakin lutfen onemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese merhabalar aslinda konuyu tam olarak nereye acacagimi bilemedim cunku bircok konuya hakim bi konu... Neyse gelelim soruna hp pavilion dv6 entertainment laptop kullaniyorum... Bilgisayar acildiktan 1-2 dakika sonra ekran gidiyor... Biraz arastirma yaptim ve bu sorun ayni modellerin cogunda meydana geliyormus bende bi bilgisayarciya gittim adam sorunun ram de oldugunu soyledi ve tamir etti ( yeni ram takti yani) orada adamla birlikte test ettik gayet guzel calisiodu (bu arada windows7 ultimate x86 kullaniorum) bi kac gun sonra tekrar ayni seyi yapmaya basladi ve bende windows 7den kaynaklaniyor diye dusunup xp yukledim bilgisayar yine sorunsuz acilip kapanmaya basladi aradan zaman gecti bi sorun olmadigi halde xpden sikilip windows7 ye gecme karari aldim ve kurulum yine sorunsuz sekilde gerceklesti ve bugune kadar (yaklasik 3gun boyunca) sorunsuz windows 7 kullandim... Ama sabah yine ayni sorun oldu xp yukleyeyim dedim yukleme sirasindada ekran gidio... Bazen hic gelmio bazen gidio.... Cildirmak uzereyim. Biri bana yardim etsin lutfen :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.