Şimdi Ara

Pc güncellemesi tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2012 senesinde direk Casper'dan aldığım bilgisayarımı vaktinin geldiğini düşünerek güncellemek istiyorum. Alırken kendim mi toplasa idi diye düşündürse de hakkını vermek gerekir şimdiye kadar tek sorun yaşamadım. oynamayı düşündüğüm bir çok oyunu da gayet sorunsuz fps sorunu yaşamadan oynadım ve hala da oynatıyor.. ancak Gta V ve Witcher Wild Hunt gerçeği ile karşı karşıyayım ve bu oyunları her nasıl olsa oynayacağım içinde artık harekete geçmem gerekiyor..

    Pegatron IPXSB-H61
    i5 2500k 3.3 GHz
    8gb ram
    AtiRadeon HD 6750
    350watt güç kaynağı

    Görmüş olduğunuz sisteme kendi kısıtlı bilgim ile ilk başta ekran kartını değiştirip ssd ekleme amacındayım. Ardından da İşlemci ve anakartı değiştirmeyi düşünüyorum. bir de yeni bir monitör şart tabii. onun içinde bir öneri bekliyorum. Son olarak da W'indows 7 den w10 a geçmeli miyim?

    Bu konularda beni aydınlatacağınıza eminim; şimdiden teşekkür ediyorum..







  • Upgrade için max bütçeniz nedir?
  • f/p ürünler tercihim ama oyuna tutkun olduğumu da düşünürsek de bir delilik yapabileceğim gerçeği de her zaman göz önünde bulundurulsun isterim.




  • Teşekkürler.. Güç Kaynağını kenara yazdım ancak ama ekran kartı için çekirdek hızı düşük yorumları dikkatimi çekti.. dx12de de çekirdek hızı önemli olduğunu düşünürsek -ki dx12 hakkında okuduklarımdan anladığım kadarı ile- başka bir ekran kartı önerebilir misiniz?.. ben açıkçası bir gtx970 almayı düşünüyorum bu şekilde nvidia kalitesine ulaşmış olmayı umuyorum ama dx12 hakkında microsoftun amd ile olan dirsek temasından kaynaklı bu yeni teknolojide amd kartların performansın nvidiaya olan net farkını da göz ardı etmek istemiyorum.. bu konuda başka arkadaşların da görüşleri benim için önemli..
  • tarkanbeyaz kullanıcısına yanıt
    Ben r9 280'i bütçeniz yüksek olmadığını düşünürek atmıştım.Buyrun gtx 970 serisinin en iyi modelihttp://sinerji.gen.tr/galaxy-gtx970-hofhall-of-fame4gb-256bit-ddr5-16x-pmu53264
  • aklımdan geçen gtx 970 kesinlikle ama dediğim gibi dx12 teknolojisi ile performansı artan amd kartların daha düşük ücretlere aynı yada daha iyi performans göstereceğini düşünebilir miyiz? benim aklımı çelen ve bu konu da kafamı karıştıran nokta bu. daha düşük para vererek daha iyi performans almak var ve yüksek para verip hiç alamamak var bu konu da nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilemedim.. bu konuda teknolojiyi de ihtiyacım olduğunda araştırmaya başladığım için buradaki arkadaşların görüşlerini almak istedim.. yoksa ilk önce ekran kartı ardından monitör işlemci sıra ile yavaş yavaş eksikleri gidermek istiyorum. toplu olarak değil parça parça alarak daha kaliteli ve üst kartları yüksek ücretler ödeyebilirim.. bu yüzden gt5x970 gibi bir karta ödeyeceğim mebla önemli tabii bunu yaparken nasıl bir uyum sorunu yaşarım bilemiyorum. sonunda uyumlu bir pc çıkarmak lazım tabii.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.