Bildirim
PC Gold İzmir-Karşıyaka'da
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tatvan hendek vs vs izmirde olmaması ne tuhaf... -
Olup olmaması farketmiyor zaten... PC Goldtan alacağınız tek şey problemdir!!!
Alacaksanız hızlı-al'dan alın zaten aynı firma aynı stok(Metro elektronik).. Hatta mağazada olmayan birçok ürün sitede mevcut, hemde daha uygun fiyata.. Mağaza bilmeyeni, anlamayanı dürtmek için. Ben altunizadedeki yetkiliye sormuştum, kadıköydeki dükkanınızdaki ve netteki fiyatınız mağazanızdan daha düşük? ne alaka dedim?? Haklısınız doğrudur, burası mağaza burdaki fiyatlar böyle dedi..
Mağazalarda ürün satmak için firmalar kira,maaş,elektrik,tlf,ısıtma,teknik hizmetler vs. bir ton harcama yapmakta tabii..Ama siteden satışın ne masrafı var ki?! Gelecek sanal dünyadadır, mağazalar showroomdur ve işi bilmeyen,anlamayan insanlardan güzel karlar yapmanın yoludur.Bilmeyen insan her zaman olacaktır ve mağazalar yaşamaya devam edecektir ama işini bilenler (mesela dh sıcak fırsatçılar) işini çok daha iyi fiyatlarla netten halledip ürünü ayağına kadar getirmeye devam edecektir.
Pc goldtan bişey alacaksanız netten verin siparişinizi 30 ytl üzeri kargo bedava ve problemlere karşı ilgileri de yeterli düzeyde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 23 Ocak 2008; 19:29:29 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: oaston
satılan ürünleri heralde gold getirmiyordur di mi? her zaman satın aldığım ürünlerde bir problem olduğunda distribütör ile muhatap oluyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: command_4
quote:
Orjinalden alıntı: oaston
satılan ürünleri heralde gold getirmiyordur di mi? her zaman satın aldığım ürünlerde bir problem olduğunda distribütör ile muhatap oluyorum.
Goldun kendi ithal ettiği ürünlerde var (Pegasus, Bien vs.)
Diğer bilinen markaların distribütörleri belli.. Direkt distribütörle muhatap olursanız vakitten kazanırsınız, golda götürürseniz işte problem orada başlar. -
izmirliler yola getirir goldu merak etmeyin....
izmirde bi adı çıksın adım atan olmaz....
zamanında yimpaş marketini iflas ettrmiş güzide bir ilimiz nede olsa...
izmirli tüketicilerden korkuyorlar mı nedir pek gelen yok izmire
zaten gelmesinlerde.... -
Ben de İzmirliyim...
Tansaşımızı da çaldılar zaten..Türkiye hiper-marketin,alışveriş merkezinin ne olduğunu bilmezken biz tansaşla bu keyfi İzmirimizin her semtinde yaşıyorduk. Pc gold gibi gereksiz firmalar gelmesin istemez.. İzmirin Tekmarı var.. Uzaktan da olsa seviyorum ben onu
Fiyatları da güzel sitesinden birkaç alışverişim oldu.Bir dahaki gidişimde mağazasını da gezicem.
Bilmem belki İstanbulun o her tarafı buram buram kapitalizm kokan ruhsuz firmalarının İzmirimin o kendine has havasını bozacağından mı korkuyorum nedir...
İzmirin İstanbul gibi olmasını istemiyorum belki.. İzmir "İzmir" gibi kalmalı (biraz duygusallaştım galiba ama her gidişimde İzmirin eski havasından biraz daha uzaklaştığını üzülerek müşahade ediyorum)
-
@Oeston sana katılmamak elde değil
Tekmar neyimize yetmiyor yaw...Her yerede şube açıyor adamlar helal olsun....
Artı olarak izmirli arkdaşlarawww.izmirmarket.com sitesini öneririm...Adamların yeri bucada ana caddede ve gayet ilgililer ve güzel fiyatlar veriyorlar
Ama merak ettiğim için Pc Gold bi ara ziyaret edip bakarım ürünlerine
-
istanbulda go ld bilgisayar ile bir çok insanın problemi oluyor özellikle notebook konusunda ben 10 sene önce sadece bir-iki şubesi varken kadıköy yazıcıoğlundan toplama bi bilgisayar almıştım celeron 300 10 sene dayanda hala da çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vukleus -- 23 Ocak 2008; 23:58:47 > -
Arkadaşlar yapmayın yaw.
Ben de İzmirdeyim ama o dediğiniz Tekmar'ı rüyanızda mı gördünüz nedir?
Hiç sıcak fırsat başlığında yer aldı mı? (şu WM.Center hariç)
Doğru düzgün indirimleri olmadığı gibi suratları sirke satar.
Hiç oraya gidip de "Benimle ne güzel ilgilendiler" diyen duydunuz mu?
Sermayenin, memleketi, vatanı olmaz kardeşim.
Nere ucuz ve kaliteliyse orası en iyisidir.
İzmirli diye Tekmara yozulamam. -
quote:
Orjinalden alıntı: albati
Arkadaşlar yapmayın yaw.
Ben de İzmirdeyim ama o dediğiniz Tekmar'ı rüyanızda mı gördünüz nedir?
Hiç sıcak fırsat başlığında yer aldı mı? (şu WM.Center hariç)
Doğru düzgün indirimleri olmadığı gibi suratları sirke satar.
Hiç oraya gidip de "Benimle ne güzel ilgilendiler" diyen duydunuz mu?
Sermayenin, memleketi, vatanı olmaz kardeşim.
Nere ucuz ve kaliteliyse orası en iyisidir.
İzmirli diye Tekmara yozulamam.
Tabiki ucuzu neresiyse orası iyidir ama İzmirin kaç yıllık teknoloji marketi Tekmar'dır.. Bugüne kadar çok alışverişim oldu ve hiç bi sorunla karşılaşmadım...Ama mesela dün anakart alıcaktım baktım vatanda kampanya var ve daha ucuza geliyo.Bende gittim vatandan aldım
-
cankaya tekmarı ve calısanlarını hiç sevmem
dunyaları kendileri yaratmıs havalarında ve musteriye karsı saygı nedir bilmiyorlar
sana satmazsam baskasına satarım mantıgı ile izmiri tekeline almıs durumda
boyle gold gibi vatan gibi firmaların girmesi tekmarı daha rekabetci yapacaktır
ancak eli mahkum verdigi fiyatların makul duzeyde olması yuzunden tekmardan alıs vveriş yapmaya devam ediyoruz. -
Tekmar için iyi diyenler , vakitleri olduğunda lütfen Balçova Tekmar'a uğrasınlar. Uğradıktan sonrada buraya gelip yazılarını editlemiyorlarsa , bende bişey bilmiyorumdur
Veyahut tel açıp rastgele bi ürün sorsunlar bakalım kaç dk da geri dönecekler size..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 24 Ocak 2008; 13:16:58 > -
izmir insanının entellektüel düzeyi yüksektir, hakkını falan da arar, öyle şark kurnazlığı pek sökmez izmirde. İzmirdeki vatan bilgisayarın müşteriye yaklaşımı da zaten bunu belli ediyor. izmirdeki vatan bilgisayar, öyle nam salmış vatan bilgisayarla bir değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: qzwxec
izmir insanının entellektüel düzeyi yüksektir, hakkını falan da arar, öyle şark kurnazlığı pek sökmez izmirde.
sonuna kadar katılıyorum
izmirli olmak ayrıcalıktır -
adam gibi bir techno markete hasretim ben haala.. vatanınkisi biraz güzel sayılır izmirde, diğerleri olsada olur olmasada, yalandan dolandan bir ton elektronikçi bilgisayarcı kaynıyor ortalık.. misal eski itfaiyenin sokağında köşedeki yer vb.. -
quote:
Orjinalden alıntı: qzwxec
izmir insanının entellektüel düzeyi yüksektir, hakkını falan da arar, öyle şark kurnazlığı pek sökmez izmirde. İzmirdeki vatan bilgisayarın müşteriye yaklaşımı da zaten bunu belli ediyor. izmirdeki vatan bilgisayar, öyle nam salmış vatan bilgisayarla bir değil.
+ 35 1/2
İstanbulun kurt firmaları (gold,vatan,bimeks vs.) eksik olsun istemez.
Ama yabancılara karşı değilim (mediamarkt,elektroworld vs.) kalite ve rekabeti artıracaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 24 Ocak 2008; 18:22:40 > -
Ben bu goldun bu kadar acımasızca eleştirilmesini anlayamıyorum, ekran kartım bozuldu 1 yıllıktı, tamire gönderdim, 20 gün sonra aradılar, fatura bedeli 366 ytl olduğu için güncel bedeli düşükte olsa bana 366 ytl lik hediye çeki verdiler, sitelerinden 366 ytl lik alışveriş yaptım ücretsiz olarak. Çokta memnun kaldım ilgilerinden -
arkadaşlar çankaya tekmardan alış-veriş yaptım 2-3 kere. tamam o kadar müşterinin ağzının içine düşmüyorlar ama benim rastladığım satışçılar elinden gelen ilgiyi gösteriyor. birkaç arkadaşım tekmarın garanti hizmetinden memnun kalmıştı, tekmar izmirin her yerinde şubesi olan, izmir için büyük bir firma. birkaç olay ile genel bir kanıya varmamak lazım tekmar hakkında. ancak gold konusuna gelirsek,bildiğim kadarıyla franchise usulü şube açıldığı için, golddan alacağınız ilgi biraz da mağaza sahibinin tutumuna bağlı. eğer izmirde tutunmak istiyorsa diğer şirketlerle rekabet edecek hale gelmelidir hizmet olarak. mağazanın açıldığı yer civarında pek bilgisayarcı göremedim, bahriye üçokta 2 tane bilgisayarcı var bildiğim kadarıyla, 3-5 tane de çarşının içersinde var, mekan olarak ne kadar doğru zaman gösterecektir. -
Aldığım sağlam bir duyuma göre Karşıyaka'daki PCGold toplamda 100 000 YTL'ye malolmuş.
@trust_company
Ben Tekmar'ın pek ucuz olmadığından ve (3 mağazasına gittim) elemanların genelde ilgisiz ve bilgisiz olmalarından şikayet ettim.
Bir olayla yargılamadım.
Özellikle Bayraklı'daki şubeye 3-4 defa gittim, "alırsan almazsan hadi yavrum" ifadesini her seferinde yaşadım.
Benzer içerikler
- disney plus kampanya
- sinbo espresso makinesi
- pazarama cüzdan
- bim soğuk baklava
- vodafone bedava internet
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
- seks hikayeleri
- tom nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X