Şimdi Ara

pc gereginden fazla kasiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim elimde eski bir pc var yeni formatladim icinde sadece lol var ancak en dusuk grafiklerde bile kasiyor ozellikleri
    İslemci:intel pentium E2180 2ghz
    Ekran karti:hd5450 1gb 64bit
    Ram:1gb
    Anakart:asus P5GC-mx/gbl
    Sizce sorun neyden kaynaklanabilir onerilen sistem gereksinlerimine uyumlu bu donanimla orta da oynayabilmem gerekirken en dusukte bile kasiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun sürekli güncelleniyor ve her geçen gün biraz daha artıyor istedigi sistem en az 4 çekirdekli ve 1gb 128 bit ekran kartın olması lazım normal ayarda oynayabilmen icin remin xp için 2 win 7 için 4 gb bi rem kullanman gerekli senin sistem yetersiz görünüyor birde ısınma yapıyorsa çok zor oynayabilmen
  • bu sistemle mario oynuysan iyi kardeşim
  • pc dandik işte kasma kedini
  • quote:

Orijinalden alıntı: feartrojen

Merhaba benim elimde eski bir pc var yeni formatladim icinde sadece lol var ancak en dusuk grafiklerde bile kasiyor ozellikleri
    İslemci:intel pentium E2180 2ghz
    Ekran karti:hd5450 1gb 64bit
    Ram:1gb
    Anakart:asus P5GC-mx/gbl
    Sizce sorun neyden kaynaklanabilir onerilen sistem gereksinlerimine uyumlu bu donanimla orta da oynayabilmem gerekirken en dusukte bile kasiyor

pc özellikleri lol için uygun niye dandik diye çıkıyorsunuzki?. ısınma sorunu vardır ondan kasıyordur. boştayken speedfan ile sıcaklık değerlerine bakın
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle yeterli değil. bikere ramden kaybediyor. 1gb ramin 600mb ını işletim sistemi geriye kalan 400mb ın 150 sini açık programlar yiyor dersek 250mb ile lolün işlenmesi zor gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

kesinlikle yeterli değil. bikere ramden kaybediyor. 1gb ramin 600mb ını işletim sistemi geriye kalan 400mb ın 150 sini açık programlar yiyor dersek 250mb ile lolün işlenmesi zor gibi geliyor bana.

o sistemde xp vardır heralde. 600mb sistem yer diye düşünmüyorum. işlemci rahat yetiyor. sistem gereksinimlerinde pentium 4 denilmiş çünkü. ram 1gb istiyor. ekran kartı olarakta directx 9 desteği olsa yeter yazıyor. gayette açabilir bu bilgisayar lolü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.