Şimdi Ara

PC Gamepad Önerisi (wireless)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hangi gamepadi önerirsiniz? Sık kullanmayacağım, almışken kaliteli olsun 3-4 sene beni üzmesin isterim. Alttakileri kullanmadım, tavsiyelerinizi bekliyorum.


    Logitech F710 87TL kargo dahil, tuşlar sert, kol ergonomik değil diyorlar ama sonuçta Logitech.

    XBox 360 wireless 100TL civarında TR sitelerde, ekstradan kablosuz alıcı takılması gerekiyormuş o da 20TL, orjinalini bulmak zor sanırım, piyasa sahtesi dolu. Fakat kullanımı en rahat kol.

    Xbox one wireless Amazonda 55, kargoyla 70$, 'one varken niye 360 alayım?' diye düşünüyorum...



    Zaten az kullanacağım, evdeki snoopy e devam mı etsem?



  • Xbox 360 Gamepad alın kullanacağınız en iyi gamepad olacaktır.
  • Kesinlikle Xbox 360 Controller i doğru seçim olur.
  • Hocam ben daha geçen cuma gittim logitech f710 aldım gold mağazasından 89 liraya memnunum ama 50 liraya f310 alsaydım ne değişrdiki sorusu kafamın etini yemiyo değil.He ama f710 anlatılmaz yaşanır bir derecede.Tuş kalitesi olsun tasarım falan mükemmel biraz büyük gibi ama olsun
  • Bugün bende sipariş geçmiş bulunuyorum. İnşallah yarın elime geçicek. Fifa 14, PES, NBA14, F1 gibi oyunlarda ilk olarak deneyeceğim. İnşallah analog tuşları sağlamdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kararsız kaldım bende tasco gamemınkı var xbox kolumuu alsam dıye dusunuyorum ama cok pahalı kablosuz kolu alcam bıde kablasuz alıcı alıcam bıde pilin bitmesiyle ugrasmak ıstemıyorum onun ıcınde şarj kiti almak lazım soyle bısıhttp://forum.donanimhaber.com/m_46050982/tm.htm kablolu xbox 360 gamepadımı alsam bılemedım onu oturma odasına usb uzatıcı kabloyla ceksem olurmu tv nın oldugu odaya su kabloyu dusunuyorum http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/s-link-slx-324-7-metre-usb-2-0-uzatma-kablosu-a-122909545 xbox kablolu gamepadıyle uyumlu olurmu bı sorun cıkarmı gecıkme anlamında




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.