Xbox 360 Play and Charge kit sayesinde 18 saate kadar kesintisiz oyun oynayabilirsiniz.
Ayrıca bataryanız bitse bile şarj kablosunu xbox 360 ' ın usb girişine taktığınızda hem oyuna devam edebiliyorsunuz hemde aynı anda bataryanız şarj oluyor... Yani artık Xbox 360 da pil bitti derdine son.
arkadaşım lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin, bu sattığın her 2 üründe %100 yan sanayi!!! orjinal görmek istersen ahanda orjinaller bunlar ;
insanları yanlış yönlendirmeyelim diyorsunda sen ne yapıyorsun? benim ürünlerde yan sanayi nerde yazıyor. hadi onu geçtim. ürün senin elinde olmayıpta internetten alıp koyduğun resimlerde orjinal nerde yazıyor? ve birde bu tip mesaj yazarak ne kazanmayı hedefliyorsunuz çok merak etmişimdir hep. ondan almayın benden alın diye reklam yapıyorsun diyecem. böyle bir ürün elinde yok zaten.... ozaman geriye tek bişey kalıyor havaya konuşuyon be arkadaşim....
dikkat ettiysen üzerlerindeki etiketlerde "created by MICROSOFT" yazıyor , "authentic product" , " original product" yazıyor, ingilizcen yoksa google'dan çevirebilirsin... aynı zamanda orjinal resimlerine RESMİ MICROSOFT XBOX sitesinden de ulaşabilirsin!!!http://www.xbox.com/en-GB/Xbox360/Accessories/BatteriesChargers/Home
senin sattığın ürünlerin kutusunda dahi xbox360 yazmıyor sadece X 360 yazıyor, tahtakalede satılan 2.sınıf yan sanayi ürünler bunlar arkadaşım, burada üste çıkmaya çalışman yanlış, malını satacaksan dürüst esnaflık yapacaksın, yan sanayi diye yazsan zaten alacak olan yine alır, ama orjinal deyipde insanlara yan sanayi ürünleri satmaya çalışman tam anlamıyla insanları keriz yerine koymaktır!
seninki orjinalse bu arkadaşın sattığı (resmi sitedeki ürünün aynısı) kesinlikle yan sanayidir di mi ?
ben kimseye saldırmıyorum , ilanına girdim bakmaya, %100 orjinal microsoft ürünü ibaresini görünce gülesim geldi aynı zamanda da yanlış/hatalı bilgi vermene sinirlendim ve doğrusunu gösterdim ama anlayana!!! ben millete sataşıyorsam eğer ki şu ana kadar 100 milyon kere banlanmam gerekirdi değil mi ? bence sen insanları kandırıp kek yerine koyup ORJİNAL diye YAN SANAYİ ürün satmaya çalışıyorsun, bunu şu an bu ilanı gören herkes ÖĞRENDİ!!!
Siyah renkli ürün forumdan bi arkadaşa satilmistir. Beyaz renkli olanin satişı devam etmektedir..