Şimdi Ara

Pc fise taktim gum diye ses geldi :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kalktigimda pc fise taktim gum diye ses geldi garip olani pcyi isletmemis olmamdi hemen poweri kokladim koku vardi pc icinde herangibi koku yok iyi haberlerinizi bekliyorum

• bundan nasıl bi iyihaber bekliyorsunuz ki power büyük ihtimalle yanmış transistörlere birden yüklenme olmuş olabilir.Siz yinedebir açınbakın derim ama garantili ise yollayın garantiye; yok garantisi yok diyorsanız eğer içini bi açın bakalım ne yanmış.Değişilebilicek parça varsa onarılabilir
  • kesin arkadaki 220- 110 v sigortasıyla oynanmış yoksa psular öle kolay koaly bozulacak elemanlar değiller.
  • Kasanin icini acip baktim yanan bir devre yok yanliz powerda koku var power degisimi kaca mal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadraj

Kasanin icini acip baktim yanan bir devre yok yanliz powerda koku var power degisimi kaca mal olur

sistem gereksinimlerini yaz ona göre kaç watt power kullanılır söyleriz,
  •  Pc fise taktim gum diye ses geldi :(((

SİGORTA NAKAVT OLMUŞTUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpa07 -- 22 Kasım 2010; 11:39:17 >
  • geçmiş olsun. inşallah sadece power gitmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptoptan tak tuk ses geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynısı banada oldu gum diye ses gelemdi ama coss diye geldi :D psu yanmıştır yüzde 99
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61
    aynısı banada oldu gum diye ses gelemdi ama coss diye geldi :D psu yanmıştır yüzde 99

Ne kadara mal oldu sesi tarif ediyim oyle bom diye ses gelmedi tam gok gurultusu gibi bir sesti :D
  • bozulduğuna emin olun sonra alın bence.sistem özelliklerini söyleki bizde ona göre psu fiyatı söyleyelim .mesela benim sistemime minimum 500wat lazım.seninkini bilemiyorum daha düşük olabilir onlrında fiyatı kaliteye göre değişir.kolay bozulmicak bişey istiyosan kaliteli alman lazım .sıfır alırsan 90 tl gibi bişeydir ikinci el 60 gibidir.ama tabi kaç wat lazım onu bi belirleyelim yoksa boş konuşmuş olurum
  • psu yu sök hiç bi yere takılı değilken içini aç devrenin üzerinde yanık varsa psu mefta olmuştur ama bişey yoksa sigortası yanmışsa onu değişirsin düzelir ama koku gelmişse yanmıştır
  • al yenısnı tak calısıyosa sorun yoktur
  • herkesin söledigi gibi power yanmış ancak power markasız yada bilinmeyen dandik marka bişeyse neyazıkki sistemin diger parçalarınıda yanında götürmüş olabilir psu alıcaksanda bir bilgisayarcı varsa çevrende önce kasanı götürüp test ettirt öle al izmirdeysen yardımcı olurum sana
  • Yeni power takildi ama pc calismadi beyler cok kotuyummmmmmm :((((((((((
  • Dipteyim sondayim depresyondayim :(((((
  • ben de raidmax patlatmıştim içinden gelen anlık alevi de gördüm .s Allahtan sisteme bi şey olmadı..
    eğer sistem açılmıyorsa büyük ihtimal anakart gitmiş...
    Keşke son arkadaşın dediği gibi tanıdık bi pc'ci ye götürüp sistem parçalarını kontrol ettir.
  • Aynısı Banada Oldu Dün Ocz 600 Güm Çata Pata :D:D Alıştım Artık Bi Tamirde Edilmio Çat :D:D
  • Ankarada tamir ederim ama uzun süre uğraşıtır içinde trafo yanmadıysa tamiri mümkündür
    bide içindeki entegreler bulunursa fazla tutmaz en fazla 5 lira ama
    geçen benim power cortladı iç tık yok pirize her taktığım da pat pat ses geliyodu oda gitti açtım sigortaya baktım sağlam
    neden neden derken bide ne olsun sigortanın lehimi cortlamış ölçtüm sorun yok hemen lehim tak çalışıyo :D
  • Anakartin icindeki poller yanmis yeni anakart aldim 110 tl sorun yok :))) €£$£$
  • Geçmiş olsun hocam. Yeni ürünleri sorunsuzca kullanmanız dileğiyle PSU'da Yüksek voltaj koruması varsa sistemi artık sorunsuzca kullanırsınız ama yıldırım vs düşebilecek durumlarda psu da öyle bi özellik yoksa prizden fişi çekersiniz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.