Şimdi Ara

PC External'ı Görüyor ama Yazamıyor/Okuyamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski laptopımdan çıkan Fujitsu marka MHW2080BH PL model 2.5" lik harddiski uygun case ile birlikte external olarak kullanıyordum uzun süredir fakat geçek gün externala dosya atarken takıldı ve birdaha ne dosya atabildim ne de içindeki yarım dosyayı silebildim. Diske format atmaya çalıştığımda da sonlara gelip hata veriyor. Ama bilgisayar harddiski taktığım anda direk görüyor harddiski. Bu konuda bir çözüm fikri olan var mıdır acaba ?

• hd tune programını açıp soldan ilgili harddiski seçtiğim anda program çalışmayı durduruyor ve kapanıyor.. Şimdi harddiski çıkartıp tekrar taktım ve birdaha hd tune programını calıştırmayı denedim. Bu sefer kapanmadı ve harddiskimi 2199gb olarak görüyor (gerçekte 80gb). Health status n/a. Error Scan şmidilik bol error lu şekilde sürüyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xb0r4 -- 19 Nisan 2012; 16:32:28 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.