Şimdi Ara

Pc'den Tv'ye yayın aktarımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Pc'den Tv'ye kablosuz aktarım yapacak bi alet arıyorum. Örn. DVD'den yada İnternette film seyrederken yayını Tv'ye aktarıp kayıpsız seyretmek istiyorum. Tv'im panasonic plazma, USB girişi yoktur. Hdmı girişi mevcut. Öyle komplike birşey aramıyorum sadece aktarım yapsın ve tabi ucuz da olsun tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

• istediğinizi kablosuz olarak yapabileceğiniz bir aparat olduğunu sanmıyorum. medya player kullanarak onun wifi özelliği ile bile bu dediğinizi yapmanız sanırım imkansız. zaten üst düzey cihazlar anca ev içerisindeki ağa kablosuz erişimi sorunsuzcaq yapabiliyorlar.. onların bile internette 10 numara sörf yapmadıklarını biliyorum.

belki android tabanlı oynatıcılar işiniz görebilir ama şüpheliyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

istediğinizi kablosuz olarak yapabileceğiniz bir aparat olduğunu sanmıyorum. medya player kullanarak onun wifi özelliği ile bile bu dediğinizi yapmanız sanırım imkansız. zaten üst düzey cihazlar anca ev içerisindeki ağa kablosuz erişimi sorunsuzcaq yapabiliyorlar.. onların bile internette 10 numara sörf yapmadıklarını biliyorum.

belki android tabanlı oynatıcılar işiniz görebilir ama şüpheliyim..

Kablolu olarak bağlanmam zor, pc uzakta.. Peki İnternet'e bağlanıp film seyredenileceğim cihazlar var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o dediğiniz için android box denilen cihazlara bakmanız lazım sanuırım.. ama onlar da ne yazık ki şu an için pek stabil olarak çalışmıyorlar.. yine de araştırmanızı o yöne kaydırın derim
  • quote:

o dediğiniz için android box denilen cihazlara bakmanız lazım sanuırım.. ama onlar da ne yazık ki şu an için pek stabil olarak çalışmıyorlar.. yine de araştırmanızı o yöne kaydırın derim

Teşekkürler :) araştırıp bilgilenmeye devam düşündüğüm kadar gelişmemiş teknoloji :p

• aslında tivibu, dsmart blu tarzı donanımlar size daha uygun değil mi?
  • quote:

aslında tivibu, dsmart blu tarzı donanımlar size daha uygun değil mi?

Onların film arşivleri kısıtlı. bende dsmart var full paket, warner bross filmleri bile yok! Sansür de cabası...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru.. indirme şansınız olsa medya player ve harici ile çözersiniz aslında sorunu..
  • quote:

doğru.. indirme şansınız olsa medya player ve harici ile çözersiniz aslında sorunu..

İnternetim var, eskiden çok indiriyordum film. Biraz da uğraşmamak adına böyle şeyler istedim. Mümkün olmadığına göre dediğiniz gibi yapmak daha doğru. Ne önerirsiniz? Fiyat ve kalite ölçüsünde iyi olabilecek bir ürün?

• indirdiğiniz filmler 10780p ile sınırlı is eve 3d ile de ilgilenmiyorsanız, philips hmp 5000 e bakabilirisniz.. ya da egreat r6a-II modeline.. egreat belki yoktur ama onun üst sürümlerinden bulabilirsiniz..
  • Filmleri indirmeyecekseniz
    Android tv box, bluetooh klavye mouse
    Tvden internet film vb..
  • android için varsa ya da apple tv varsa nasıl olurda pc için wi fi ile tvye görüntü ve ses aktarma olmaz?

laptopu hdmi dan tvye bağladığımız gibi (ne daha fazlası ne eksiği) tv ye wi fi görüntü aktarılamıyor mu şu an?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 2 Mart 2013; 10:55:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.