Pc den parazit sesi

-
-
Basta mouse olmak uzre usb den bagki cihaz kullanirken artma azqlmq ywpiyorsa ev elektrigine pis elektrik vardir..
Tesisat eski ve topraksiz ise yapma ihyimali fazlw..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc kaynaklı gibi geliyor bana. kontrol programı ve bir şeyler var mı acaba?quote:
Orijinalden alıntı: sething
Basta mouse olmak uzre usb den bagki cihaz kullanirken artma azqlmq ywpiyorsa ev elektrigine pis elektrik vardir..
Tesisat eski ve topraksiz ise yapma ihyimali fazlw.. -
O konuda bilgim yik.ayni parcalarla aksayi elektrik sistemitoprakli guncel lokasyonda bi kac saat test edebilursin
araştırayım bakalım . teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: sething
O konuda bilgim yik.ayni parcalarla aksayi elektrik sistemitoprakli guncel lokasyonda bi kac saat test edebilursin -
Sata portunu başka porta takin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bunu biraz daha açıklayabilir misiniz? Teşekkürler. -
Hocam merhaba konuyu hortlattım kusura bakmayın. Bu sorun bende yeni başladı 5-6 yıldır usb den kullandığım kulaklık amfisinden özellikle mouse u oynatınca çok fazla parazit sesi geliyor. Bir türlü çözemedim kafayı yemek üzereyim. Optik bağlantı yapınca düzeliyor ama usb den bağlamam gerekiyor. Ne yapmam lazım tam olarak yardımcı olursanız sevinirim.
-
Kasani al ve kapidan prize kadar topraklamanin dogru yapildigindan emin oldugun yerde dene.parcalarijda sorun olup olmadiginin ögrenmenin en temiz yolu.muzio hastasi biri olarak bu konudan neler cekmistim.allah dusmaniminnbasina vermesin..
Bu sorun son 2-3 aydır var daha önce yoktu aynı prizler aynı donanım birden bire parazit oluştu cidden kafayı yiyeceğim
Bina da eski bir bina değil. Çıldırıcam psikolojim bozuldu bende de en ufak bir sese duyarlılık var çıt çıksa sinirim bozuluyor.
-
Mikrofon-Hoparlör bunlarda kayıtta ya da dinlemede cızırtı ya da elektriksel bir ses varsa sebebi genelde statik elektriklenme oluyor. Bunu anlamak için mikrofon açıkken hoparlör sesini sona alın. Ardından parmağınızı herhangi bir usb çıkışının metaline bastırın. Eğer seste azalma ya da kesilme varsa kasada statik elektriklenme sorunu vardır. Ayrıca kablolar çok fazla içiçe geçmesin bunun da etkisi olabilir. Kasadaki elektriklenmeyi bir şekilde engelleyebilmek gerek ya da ev elektrik hattını kontrol ettirmek bu işi çözebilir. Genelde topraklama sorunlarında bunlar yaşanabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X