Bildirim
Pc den direk ses kaydeden program(mikrofonsuz)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam bi zahmet bizim bu sorunu da halletsek... -
bende creative smart recorder diye bir program var. ses kartının yanında gelmişti. ses kaynağını what u hear olarak ayarlayınca pc de çalan sesleri kaydediyor. ama çalışmak için ses kartına ihtiyacı var mı bilmiyorum. creative sitesinden indirip dene istersen -
Bu iş için Windows'un kendi ses kaydedicisi bile iş görür. Ses kayıt ayarlarına girdiğinizde tüm aygıtların altındaki "sessiz" işaretini kaldırırsanız kesin kaydeder. Sizin istediğiniz ses kaynağı sanıyorum "stereo karıştırıcı" oluyor.
-
Lp recorder
http://www.cfbsoftware.com/shared/download.aspx -
Hocam teşekkürler denedim her iki programıda işimi gördü.
Saygılarımla... -
süpermiş -
Nesi süper arkadaş ? ? Deneme versiyonu 4 dakika süre limiti var ! Boş yere zaman kaybettirdiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sistemamelesi
Nesi süper arkadaş ? ? Deneme versiyonu 4 dakika süre limiti var ! Boş yere zaman kaybettirdiniz.
Benim çok işime yaradı açıkcası. Zaten arkadaş da orda ücretsiz full sürüm yazmamış. O kadar değerliyse vaktiniz verirsiniz ücretini lisansını satın alırsınız. Aramayla da böyle şeylerle zaman kaybetmeyle de uğraşmazsınız.
Çok basit yani. Bir teşekkür etmek bu kadar zor olmamalı. Hadi teşekkürden geçtik, bir de kızgınlık dile getiriyorsunuz. Ayıp... -
Creative ses karti olsa..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kurbagaprens
quote:
Orijinalden alıntı: sistemamelesi
Nesi süper arkadaş ? ? Deneme versiyonu 4 dakika süre limiti var ! Boş yere zaman kaybettirdiniz.
Benim çok işime yaradı açıkcası. Zaten arkadaş da orda ücretsiz full sürüm yazmamış. O kadar değerliyse vaktiniz verirsiniz ücretini lisansını satın alırsınız. Aramayla da böyle şeylerle zaman kaybetmeyle de uğraşmazsınız.
Çok basit yani. Bir teşekkür etmek bu kadar zor olmamalı. Hadi teşekkürden geçtik, bir de kızgınlık dile getiriyorsunuz. Ayıp...
.Çok daha iyi iş gören ücretsiz bir yazılım buldum size inat buraya yazmayacam Siz demolarla idare edin
-
Nasıl üzüldüm nasıl....
2 dk'lık bir işti hallettim kaldırdım bile PC'den. İçinde patlasın -
quote:
Orijinalden alıntı: caadas
Bu iş için Windows'un kendi ses kaydedicisi bile iş görür. Ses kayıt ayarlarına girdiğinizde tüm aygıtların altındaki "sessiz" işaretini kaldırırsanız kesin kaydeder. Sizin istediğiniz ses kaynağı sanıyorum "stereo karıştırıcı" oluyor.
merhabalar ben hortlak, yardımım dokunur belki, windows 7 ve 8'de bu işlemi yapamayan arkadaşlar için geldim. şurada çok güzel anlatmış. halledebilirsiniz. -->http://www.howtogeek.com/howto/39532/how-to-enable-stereo-mix-in-windows-7-to-record-audio/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X