Şimdi Ara

Pc delirdi bios update yapmam lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim cd rom um kaybolup duruyor dakika başı bi gidiyo 3-5 gün sonra geliyo fln ama o sırada içinde bir cd var ise okumaya calısıyo fln
    ışığı yanıp sönüyo bu arada...
    biostan oldugunu düşünüyorum.. şuan pc de cd rom yokmuş gibi görünüyo.
    biosu biraz kurcaladım cd rom geri gelmişti ama içi boş görünüyodu şimdi oda gitti..

herneyse ben biosu güncellersem belki sorun ortadan kalkar diye biosumu aramaya basladım ama delirmek üzereyim hiçbişi bulamadım

anakartım
    KAPOK Intel 852/855GM
    bunun biosunu nasıl update edebilirim? birisi yardımcı olursa cok mutlu olucam çünkü delirmek üzereyim.

Pc delirdi bios update yapmam lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empusafb -- 25 Temmuz 2008; 0:48:32 >

• hayır bios ile değil format ile düzelir.bios update riskli bir yöntemdir.ilk baş format deneyin
    cd rom kablolarını kontrol edin.gevşekte olabilir.boşta başka güç kablosu varsa başka kablo takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 25 Temmuz 2008; 10:14:14 >
  • 1.si cd rom u calısmayan bir pc ye format atamam :)
    2.si geçenlerde geldi ben hemen format attım driverleri kurdum fln derken oyun yüklerken tekrar kayboldu...
    biosu kurcaladım biraz cd rom u tekrar geri getirdim ama boş okuyo ..

bios için yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim bulamıyorum çünkü
  • Acaba cd romunuz bozulmuş olamaz mı?
  • arkadasim o sorunun nedeni cd romun arkadasinda ki guc kablosundan kaynaklanan bir sey biosla alakasi yok sen oncelikle kasanin kenarini ac ve kablo ile biraz oyna ondan sonrada o esnada cd romu ac kapa yap dugmesinden
  • arkaadaslar ben bilgisayar teknikeriyim zaten bircok kişiyede sordum bu konu hakkında ama kimseden düzgün bi cevap gelemedi
    enteresan bi sorun çünkü
    biostan oldugunu düşünüyorum çünkü biostan ayarlarını kurcaladktan sonra cd room geldi geri ama bu sefer de içini okuyamadı...
    cd room bozuk olamaz çünkü arada bir geliyo geri ve kullanıyorum
    temassızlık konusuna gelince de temassızlık oldugunu düşünüyordum aslında sizin gibi ama tam o sırada biosu kurcalayıp ta okumasada cd room u getirince demekki temassızlıktan deilmiş die düşünmeye basladım artık.
    içini acamıyorum şimdilik enteresan bi tornavida gerek acmak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.