Şimdi Ara

PC'deki Batman: Arkham Knight Sahiplerine Diğer Tüm Batman: Arkham Oyunları Ücretsiz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dakika bir dakika ben bu oyunu ön sipariş vermiştim.Bu fırsattan ben yararlanamayacak mıyım?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deadpool1239

Bir dakika bir dakika ben bu oyunu ön sipariş vermiştim.Bu fırsattan ben yararlanamayacak mıyım?

Aynı soru benimde aklımı kurcalıyor hocam umarım daha açıklayıcı bir açıklama yayınlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 28 Ekim 2015; 23:31:31 >
  • İyi güzel de daha önceki oyunlara zaten sahip adamlar için ne yaptın WB? Bari ver, hediye verelim eşe dosta.

• ben oyunu resmi olarak çıkmadan ön sipariş ile almıştım.Bu haberi okuduktan sonra steam e girdim ve diğer batman oyunlarının hala fiyat etiketli olarak gördüm.Ya haber içeriği kullanıcıları yanıltıyor ya ön sipariş hariç alanlar için geçerli bu ki çok saçma bir detay bence -_- ''

• o kadar ertelemeden sonra bu yakışırdı zaten.
  • Yama pek bir şeyi değiştirmemiş galiba. Oyuncuların incelemeleri hâlâ oldukça olumsuz. Rocksteady bu kadar uğraşacağına, milleti de bu kadar süründüreceğine, "bilgisayar oyuncularının £#$!" deseydi de rahatlasaydı daha en başında keşke. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: xb-treck

ben oyunu resmi olarak çıkmadan ön sipariş ile almıştım.Bu haberi okuduktan sonra steam e girdim ve diğer batman oyunlarının hala fiyat etiketli olarak gördüm.Ya haber içeriği kullanıcıları yanıltıyor ya ön sipariş hariç alanlar için geçerli bu ki çok saçma bir detay bence -_- ''

Aynı durumu bende yaşıyorum belki 1-2 güne verirler bizede çünkü saçma olur.

• Böyle birşey yapacaklarını bilsem serinin önceki oyunlarını 2 gün önce almazdım.

• Önceki oyunları defalarca bitirdiğim için benim için bir fırsat sayılmaz.
    Oyunun tüm içeriğinin GOTY paketinde toplanıp %50-66 indirime girmesini bekleyeceğim.

• Ben oyunu oynadım yeni update ile gelişmeler var.Oyun eskisine göre daha akıcı olmuş takılmalar yok denecek kadar aza indirilmiş.Gtx 760 ile ortalama 45 fps artık çok rahat görüyorum sadece bazı ayarlar da optimizasyon sorunu var bunlar şöyle shadow kalitesi ve level of detail kalitesini high yaptığınızda takılmalar daha fazla oluyor ve eğer tüm ayarları yani ultra tabirini yaparsanız 8gb ram yetmiyor.Oyun şuan oynanabilir duruma gelmiş sizde bir deneyin.

• Aralık ayına kadar tutmaları kötü. 1 ayda tüm oyunları insanlar nasıl bitirecek? Çalışanı var, vakit bulamayanı derken bir kötü olmuş bu durum.

Düzeltme: John Sheppard kullanıcı adlı arkadaşımız yazdıktan sonra durumu yanlış anladığımı gördüm. Haberi hızlı okuyalım derken yanlış anlayışın. Aralık ayına kadar ekleyeceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemecem21 -- 30 Ekim 2015; 9:05:28 >
  • Bana herhangi bir oyun gelmedi önceden almıştım , daha sonra gelicek sanırım.
  • Rocksteady artık ağzı ile kuş tutsa PC kullanıcılarına yaranamaz. Birde dalga geçer gibi eski oyunları ücretsiz vereceklermiş. Hiç düşünmüşler mi acaba Arkham Knight'ı alanın, zaten eski oyunları çoktan alıp belki 2 kez 3 kez bitirdiklerini? Oyunun asıl fanları, asıl takipçileri için ne yapıyorlar acaba? Galiba soğuk bir su için diyor.

Rocksteady bu olaydan sonra da bir zahmet "kaçak oynama" ile ilgili ne açıklama yapsın ne de dert yansın. Hatta Warner Bros.'ta bu olaya dahil edebilirim. Sen insanlarla dalga geçer gibi yaptığın oyunu PC'de 1 dakika kontrol bile etmeden yayınla, ondan sonra da şöyle böyle de. Sizin gibi ticaret ahlakı olmayan firmalara müstehak bu torrent. Bundan sonra hiçbir oyununu almayacağım gibi, sadece bunların oyunlarına özel uzun süredir yapmadığım birşeyi yapıcam. Torrentten indirip oynıcam Arkham Knight'ı.

Dip Not: Bazı arkadaşlar durumu yanlış anlamış. Sözde ücretsiz verilen eski oyunlar Aralık ayına kadar geçerli değil. Aralık ayına kadar Arkham Knight'ı eskiden almış tüm kullanıcılara verilecek diyor. Sanırım daha önce almış ve iptal etmemiş tüm kullanıcıların tespiti biraz uzun sürecek. Ayrıca Steam'de kütüphanenize eklenen bir oyun illegal ödeme ve ücretsiz haftasonu etkinliği olmadığı sürece bir daha asla silinemez. Eski oyunlara sahip değilseniz, oyunlar kütüphanenize eklendikten sonra bir daha silinmeyecektir. Eski oyunlara sahip olanlar için gift şeklinde verileceğini sanmıyorum. Yalandan yapmaya çalıştığınız teşekkür niyetiniz bile yeni oyunculara yönelik. Benim gözümde Rocksteady bitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Rocksteady artık ağzı ile kuş tutsa PC kullanıcılarına yaranamaz. Birde dalga geçer gibi eski oyunları ücretsiz vereceklermiş. Hiç düşünmüşler mi acaba Arkham Knight'ı alanın, zaten eski oyunları çoktan alıp belki 2 kez 3 kez bitirdiklerini? Oyunun asıl fanları, asıl takipçileri için ne yapıyorlar acaba? Galiba soğuk bir su için diyor.

Rocksteady bu olaydan sonra da bir zahmet "kaçak oynama" ile ilgili ne açıklama yapsın ne de dert yansın. Hatta Warner Bros.'ta bu olaya dahil edebilirim. Sen insanlarla dalga geçer gibi yaptığın oyunu PC'de 1 dakika kontrol bile etmeden yayınla, ondan sonra da şöyle böyle de. Sizin gibi ticaret ahlakı olmayan firmalara müstehak bu torrent. Bundan sonra hiçbir oyununu almayacağım gibi, sadece bunların oyunlarına özel uzun süredir yapmadığım birşeyi yapıcam. Torrentten indirip oynıcam Arkham Knight'ı.

Dip Not: Bazı arkadaşlar durumu yanlış anlamış. Sözde ücretsiz verilen eski oyunlar Aralık ayına kadar geçerli değil. Aralık ayına kadar Arkham Knight'ı eskiden almış tüm kullanıcılara verilecek diyor. Sanırım daha önce almış ve iptal etmemiş tüm kullanıcıların tespiti biraz uzun sürecek. Ayrıca Steam'de kütüphanenize eklenen bir oyun illegal ödeme ve ücretsiz haftasonu etkinliği olmadığı sürece bir daha asla silinemez. Eski oyunlara sahip değilseniz, oyunlar kütüphanenize eklendikten sonra bir daha silinmeyecektir. Eski oyunlara sahip olanlar için gift şeklinde verileceğini sanmıyorum. Yalandan yapmaya çalıştığınız teşekkür niyetiniz bile yeni oyunculara yönelik. Benim gözümde Rocksteady bitmiştir.

Eski kullanıcı , yeni kullanıcı diye bir ayrım yok , 16 kasım a kadar satın aldığınız taktirde tüm batman sersini ücretsiz veriyor.

RockSteady haksız olabilir lakin yangına körükle gitmek yerine biraz verilen çabaya saygı göstermek bence daha doğru ve adamlar PC odaklandı içerikler bile artık PC önce çıkıyor ve yeni gelicek içeriklerin bir kısmı direk bedava.

Benim gözümde RockSteady bu yaptıkları ile yerini korumuş oldu PC kanadında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 29 Ekim 2015; 14:03:27 >

• Haber olarak görmedim ama, kesin vardır, Windows 10 kullanıcıları için EN AZ 12 GB RAM önerilmiş. Bu cümle her şeyi açıklıyor bence. Warner Bros, Rocksteady ve port firması(ismini hatırlamıyorum). Lütfen, bu firmalara hakettikleri değeri verin. Season Pass'e 119 TL vereceğinize, 6 ay bekleyin, GOTY sürümüne 5$ verin. Yoksa bunlar sizi, bizi aşağılamaya, dalga geçmeye devam edecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wollowon

quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Rocksteady artık ağzı ile kuş tutsa PC kullanıcılarına yaranamaz. Birde dalga geçer gibi eski oyunları ücretsiz vereceklermiş. Hiç düşünmüşler mi acaba Arkham Knight'ı alanın, zaten eski oyunları çoktan alıp belki 2 kez 3 kez bitirdiklerini? Oyunun asıl fanları, asıl takipçileri için ne yapıyorlar acaba? Galiba soğuk bir su için diyor.

Eski kullanıcı , yeni kullanıcı diye bir ayrım yok , 16 kasım a kadar satın aldığınız taktirde tüm batman sersini ücretsiz veriyor.

RockSteady haksız olabilir lakin yangına körükle gitmek yerine biraz verilen çabaya saygı göstermek bence daha doğru ve adamlar PC odaklandı içerikler bile artık PC önce çıkıyor ve yeni gelicek içeriklerin bir kısmı direk bedava.

Anlamadın galiba. Arkham Knight'ı satın alanların zaten %99'u (hadi taş çatlasın %95'i) zaten daha önceki oyunları alıp oynamış insanlar. Bundle sitelerde bile 1-2$'a dağıtıldı tüm oyunları. Kısaca eski oyunları Steam kütüphanesinde olmayan neredeyse insan yok. Bende zaten olan birşeyi bana nasıl ücretsiz verecekler?

Verilen çabadan kastın bu ise, bu haberden sonra 1 kez daha salak yerine konduğumu hissettim. Senin için Rocksteady'nin yeri aynı kalmış olabilir o konuda yorum yapamam ama benim ve birçok PC oyuncusu için Rocksteady firmasının gözümüzde hiçbir değeri kalmamıştır.

Ticaret ve hizmet sektörü şakaya gelmez. Müşterilerini 1 kez salak yerine koyup güvenlerini kaybettin mi, bir daha kolay kolay geri kazanamazsın. Rocksteady'nin yaptığı ne hoş görülecek birşey ne de boşverilecek birşey. Üstüne birde zaten bende olan birşeyi bana tekrar ücretsiz verecekmiş gibi bir söylemde bulunması dalga geçmekten başka birşey değil. Bu saatten sonra bana Arkham Knight'ı ücretsiz bile verse düşüncelerim değişmeyecek çünkü dediğim gibi bazı hatalar affedilmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: Wollowon

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: John Sheppard

</blockquote>

Keşke şu fanboy yorumu yazmadan önce 9.8 gb'lık yamanın HİÇBİR işe yaramadığını da tecrübe edeydin.

Rocksteady yerini korumuşmuş. Rezillik hala devam ediyor.

Bir de eğer yamanın notlarını inceleme zahmetine girersen bir sürü konu hakkında (SLI-Crossfire gibi kritik olanlar da dahil) "Still Working" ibaresi görürsün. Adamlar 6 ayda hemen hemen HİÇBİR konuyu düzeltememiş.

30 liraya bulabileceğin (tamamını) eski oyunları vererek gerçekten çok büyük iş başardılar. İnanılmaz.

• çok güzel bir telafi yapmışlar harika

• quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son

İyi güzel de daha önceki oyunlara zaten sahip adamlar için ne yaptın WB? Bari ver, hediye verelim eşe dosta.

Envantere eklerler umarım.O niyetle satın alacam aynen dediğin gibi WB oyunu daha önce almışları mağdur etmez umarım.Sonuç olarak herkes aynı parayı verecek oyuna :=)
  • Çok çocukça yaklaşıyorsunuz olaylara haklıyken komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi sizin kafa yapınıza göre hata yapanın ölmesi lazım , firmanın başına ilk kez böyle birşey geliyor ve canla başla çalışıyorlar , biraz ılımlı olunması gerekli firmanın üstüne çullanmak yerine.

-----------------------------------

2 GB küsür daha yama yayınlandı , biraz daha kendine geldi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.