Şimdi Ara

pc de sadece 2 adet ram slotu var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda toplam 6 gb ram var ve ben bunu 10 yapmak istiyorum ancak paramda kısıtlı yani bi 4 gb daha alacam ama şu diğer 2 gb ramı atmak istemiyorum bu anakarta ek olarak slot yeri eklene bilirmi ?

• bence 6 gb mükemmel rakam daha fazlasına gerek yok (en fazla oyun oynadığınızı düşünerek )
    bu arada 2 slotta nasıl 6 gb yaptınız artı anakarınız nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 31 Temmuz 2012; 1:42:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

bence 6 gb mükemmel rakam daha fazlasına gerek yok (en fazla oyun oynadığınızı düşünerek )

+1
    Yeni slot ekleneceğini hiç sanmıyorum
  • 6GB neye yetmiyor kardeşim (: Ideal bir ram bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

bence 6 gb mükemmel rakam daha fazlasına gerek yok (en fazla oyun oynadığınızı düşünerek )

hani istedimki 10 olsun süper olsun 1. slotta kendi ramı vardı 2 gb bende 4 gb aldım 6 gb oldu :D
  • Anakart destekliyorsa 8gb al 12 olsun
  • 6gb ram'in var ve hala daha artırmaya çalışıyorsun? 6'yı tam kapasite kullanabiliyor musun? Yani bilgisayarın zorlanacak kadar yük altına girebiliyor mu? Cevapların hayırsa yenisine gerek yok. Fazla değer görünmesi tatmin ediyor olabilir. Fakat bu gereksiz masraf olduğu gerçeğini değiştirmez. Grafik, modelleme gibi işlerle uğraşmıyorsa 4gb'ı bile tam anlamıyla dolduramazsın.

2 ram slotu varsa anakartın muhtemelen micro-atx'tir. Sonradan slot eklenme gibi bir durum söz konusu olamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BF3 çoklu haritalarda bile maximum 4.30 vs gördüm ki Kaspersky gibi sistemi kastıran antivirüs kullanıyorum 6 GB dan sonrası gereksiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.