Şimdi Ara

PC DE KASMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar benim bilgisayarımım şu sorunu var bilgisayar acıldıktan ilk 15 20 dakika cok hızlı hiç kasma yok ama 15 20 dakikadan sonra oyunlar cok kasmaya baslıyo ve bilgisayar komple cok yavaşlıyo bunun nedeni nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.Bundan baya düşük özellikteki pc ler bile donmuyo ama bu neden böle anlamadım.

Sistem :p4 2.4 işlemci
    1.5 gb ram
    ati 9550 256 mb ekran kartı
    40 gb hard disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymodifield -- 3 Nisan 2010; 19:42:26 >

• Arkadaşım demek ki bilgisayarın kullanımla beraber ısınıyor. Everest Home Edition gibi bir yazılımla bilgisayar ısısını kontrol ediver öncelikle.
  • zaten everest var işlemcinin termal macunu yeni değiştim işlemci en fazla 36 derece falan oluyo anakartda 33 falan oluyo.konuya eklemeyi unutmusum pc donmaya basladıgında işlem yapmaya tıkladıgımda anakartın bi yerinden kulak cınlaması gibi ses geliyo her işlem yaptıgımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymodifield -- 3 Nisan 2010; 22:25:32 >
  • Güncelleştirmeler yükleniyor ve kuruluyor olabilir,denetim masasından güncelleştirmeleri kapatıp birde öyle deneyiniz ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.