Şimdi Ara

pc de film izlemek için ses sistemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bilgisayarımda çok fazla film izliyorum ve netflix, amazon prime gibi sitelerin üyesiyim. bunlara uygun olarak güzel bir ses sinema sistemi yapmak istiyorum bilgisayarıma fakat kararsız kaldım. soundbarmı alsam bilemedim. pc ler için z906 önerilmiş ama çoğuda tizlerinden şikayetçi. önerisi olan varsa sevinirim.



  • ??
  • Eris e5, Bx5-D3, Mackie cr5 düşünülebilir. Bu bütçeye alınacak hf sürücüsüz sistemlerden daha detaylı ses üretir.

    Örnek; Z906 vb. sistemlerden daha temiz ses veren Creative t40 II'nin Mackie cr4 karşılaştırması.https://youtu.be/ic7CrhveL-8?t=274
  • Bu önerdikleriniz surruond ses mi anlayamadım filmler için ? Birde uzaktan kumandalı sistemler istiyorum z906 dan daha iyi olduguna inandığınız varsa önerirseniz sevinirim :)
  • suanda vatan bilgisayarda z906nın fıyatı 2670 tl olarak gozukmekte bana gore kullıyen cop olan bu sisteme para verecegınıze gıdın butcenıze uygun avr ve hoperlor setı alın genelde sony uygun fıyata bırcok markaya gore avr cıkartıyor hem uyduruk oyuncak bır cop yerıne gercek bır sınema sıstemı kurmus olursunuz hemde son sıstem ses formatlarını dınlersınız ılerıde butcenız el verdıgınde monıtor yerıne 4k tv aldınızmı sıstem tadından yenmez ben sahsen bılgısayar monıtoru ve uyduruk multımedya hoperlorlerı bırakalı cok oldu dahada asla gerı donus yapmam yazık gunah neredeyse 3000 tl ye teneke gıbı sesı olan bıraz sesı acınca dıstorsıyona gıren uyduruk bır sısteme bu para verılmez forumda ısı bılmeyen bır cok ergen sıze bu urunu onerecek ama benım sıze onerım gercek bır home theater sıstemı alıp pc nıze baglamanız yonunde olacak. İyi forumlar.
  • Cevap için teşekkürler. Şöyle ki monitörüm zaten 27. inç ve 4k destekli 144hz monitör çok para verdim ve zaten bunun hakkını vermek için ve pc den belirttiğim üzere çok film izlediğim için güzel bir ses sistemi istiyordum görüşünüze katılıyorum z906 çok para avr ssistemlerinden zaten anlamadıgım için yardım istemiştim. Daha dogrusu avr ne onuda bilmiyorum mesela harmman kordununda uygun fiyata ev sinema sistemleri var 3 bin liraya falan ama bu pc ye uyumlu olurmu onu tam olarak anlamış değilim.Araştıracağım ilginize teşekkür ederim.
  • Tum Avr ler pc ile uyumludur. Avr home theater sistemlerinin beyni niteliginde olan buyukcene bir siyah kutu diyebiliriz hem ses kodlarini cozerler hemde sesi yukseltip hoperlorlere gonderirler konu hakkinda tekno seyir sitesinin pioneer vsx520 incelemesine bakabilirsiniz zira adamlar incelemeyi sanki sizin sorununuza ozel yapmislar gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 24 Mart 2019; 15:43:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kapoera889

    Cevap için teşekkürler. Şöyle ki monitörüm zaten 27. inç ve 4k destekli 144hz monitör çok para verdim ve zaten bunun hakkını vermek için ve pc den belirttiğim üzere çok film izlediğim için güzel bir ses sistemi istiyordum görüşünüze katılıyorum z906 çok para avr ssistemlerinden zaten anlamadıgım için yardım istemiştim. Daha dogrusu avr ne onuda bilmiyorum mesela harmman kordununda uygun fiyata ev sinema sistemleri var 3 bin liraya falan ama bu pc ye uyumlu olurmu onu tam olarak anlamış değilim.Araştıracağım ilginize teşekkür ederim.
    bütçe verirseniz ona göre çok daha iyi yardımcı oluruz.
  • kendi başıman geçen olayı söyliyim logitech z533 2+1 hoparlör ürün arzalandı garantisi olmadığı için tanıdık birisine gösterdik yapamadı parça hiçbiyerde bulamadım servise gönderdim (penta) bana 305 tl ücret çıkardılar yaptırmadım ürünün arzası ses açma kapama yerinde potans kırıldı anakar degışime bu ucreti talep ettiler size sunu demek istiuorum logitech ürün alırken 2 kere düşünün parça bulunmuyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    3.000 tl ye kadar olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.