Şimdi Ara

PC de 1280x1024 çözünürlükte 60 Hz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar imzamdaki sistem samsung 19'' monitörde 1280x1024 çözünürlükte 60 hz var.bu monitörün görüntüleyemeyeceği modları saklayı kaldırdığım zaman 75 hz çıkıyo.onu seçtim.nasıl daha çok artırırım?60 Hz göz yorar mı ?

• DVI bağlantı kullanıyorsan 1280x1024de 60 hz en iyisidir daha fazla yukarı da çıkmaz.
  • Yalan atıyor bu arkadaş sallamastasyon hepsi inanmayın buna ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzadArda

Yalan atıyor bu arkadaş sallamastasyon hepsi inanmayın buna ya

adam bir şey sormuş sorunun da yalanı mı olur.Bu adamın her mesajının altına bu adam alancı diyorsun aranızda bir şey mi geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

quote:

adam bir şey sormuş sorunun da yalanı mı olur.Bu adamın her mesajının altına bu adam alancı diyorsun aranızda bir şey mi geçti

Hey Allah'ım.bu arkadaş var ya dha önce benım msnde vardı 100lerce kez söyledim yalancının en önde gideni.yok 14.000 dolara pc alcakmış.panelinde bi Pilot yazıyor, bi mühendis.kim yalancı acaba ????14 yaşında mühendis mi oldun
    neyse

bu monitörün gösteremeyeceği modları sakla yı kaldırınca 75 Hz de çıkıyor.ben onda kullanıyorum.Bağlantım DVI.böyle gerçek 75 Hz olur mu ??60 Hz gözü yormaz mı ?

• 60 göz yorar.hertz ne kadar yükselirse göz için o kadar iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

60 göz yorar.hertz ne kadar yükselirse göz için o kadar iyidir

aslında lcd ler için sorun değil diye biliyodum ben bunu yani lcd için hz o kadar önemli değil sanırım. 60 ideal karşılanıyor yanlış mı biliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 23 Şubat 2008; 12:20:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    60 hz monitör ile 100 fps almak?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1280x1024 çözünürlükte 75hz'de kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Ben 1280x1024 çözünürlükte 75hz'de kullanıyorum.

benim gibi şıkkı kaldırıp mı 75 Hz seçiyosun
  • Monitörün Driver'ını Tak ve Kullan monitör ile değiştirirseniz Hz seçenekleri yükselebilir. Kesinlikle deneyin.
    Philips 109B monitör'de 1280x1024, 85hz kullanıyorum. 85'den aşağısı gözüme dokunuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

quote:

Madem Okadar Hakkımda Çok Şey Biliyorsun Kanıtlada Tüm Dh Alemi Görsün Ama Kanıtlayamazsan Kimse Sana İnanmaz Beni Tanıyan Tanıyor Koray Efendi

• quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Monitörün Driver'ını Tak ve Kullan monitör ile değiştirirseniz Hz seçenekleri yükselebilir. Kesinlikle deneyin.
    Philips 109B monitör'de 1280x1024, 85hz kullanıyorum. 85'den aşağısı gözüme dokunuyor.

CD leri var hiç kurmamıştım.çok teşekkürler alla iyi fikir deneyip buraya yazarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.