Şimdi Ara

Pc cok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows açılırken logodan sonra hoşgeldiniz yazısında pc 10-15 sn belkliyodu ona eyw dedik şimdi ise hg yazısından sonra siyah ekran geliyo mouse hareket ediyo fakat masaüstü simgeleri yok görev çubuğu gözüküyo aynı sorun internette de oluyo video yükleniyo videoyu izliyorum ama sitedeki resimler geç yükleniyo

Sistem
    Anakart.asus m5a99x evo r2.0
    cpu.amd fx 6300 3.5 ghz
    Ekran. Asus hd 7850 2gb 256 bit
    Ram.gskill rigjaws 2x4 dual.
    Psu 600w
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemancash

windows açılırken logodan sonra hoşgeldiniz yazısında pc 10-15 sn belkliyodu ona eyw dedik şimdi ise hg yazısından sonra siyah ekran geliyo mouse hareket ediyo fakat masaüstü simgeleri yok görev çubuğu gözüküyo aynı sorun internette de oluyo video yükleniyo videoyu izliyorum ama sitedeki resimler geç yükleniyo

Sistem
    Anakart.asus m5a99x evo r2.0
    cpu.amd fx 6300 3.5 ghz
    Ekran. Asus hd 7850 2gb 256 bit
    Ram.gskill rigjaws 2x4 dual.
    Psu 600w

ana bileşenler gayet iyi..

Sistemini test programları ile bir test et , her şey den olabilir..

sata driver vs.. tüm herşeyi yükledin mi _?

driver sorunuda olabilir...

yazılımsal bir şey yoksa donanımsa olarak incelemek lazım...

• aynı problem mevcut işte bendede bilgisayar açılırken kararıyor ekran gec açılıyo sinir bozucu..
  • Hiç driver eksigi yok şuan bad sectör taraması yapıyorum

Tarama sonuçlandı gayet stabil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemancash -- 13 Ocak 2014; 17:36:10 >
  • format denedinmi

• Sistemi yeni kurdum zaten

• Bir virüs taraması yapsak Norton ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasa temizliği gerekebilir. işlemci ısınıyor olabilir işlemci fanı veya diğer kasa fanları yetersiz kalıyor olabilir. Ram lardan biri yuvaya tam yerleşmemiş olabilir. Bilgisayarım>özellikler den kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranceturkey

Kasa temizliği gerekebilir. işlemci ısınıyor olabilir işlemci fanı veya diğer kasa fanları yetersiz kalıyor olabilir. Ram lardan biri yuvaya tam yerleşmemiş olabilir. Bilgisayarım>özellikler den kontrol et.

bun saydıklarınızın olma olasılıgı cok düşük bütün parçalar yeni takıldı

• quote:

quote:

Kasa temizliği gerekebilir. işlemci ısınıyor olabilir işlemci fanı veya diğer kasa fanları yetersiz kalıyor olabilir. Ram lardan biri yuvaya tam yerleşmemiş olabilir. Bilgisayarım>özellikler den kontrol et.

Öncelik ile sistemi yeni kurdum diyorsun ve parçalar yeni soruna bunların üzerinden gideceğim öncelik ile;

İşletim sistemini nereden kurdun korsan mı yoksa orjinal mi kaynağı neresi yani oynanmış bir işletim sistemi olabilir bu düşük ihtimal
    Hdd bozuk olabilir sistemin uzaya çıkacak teknoloji içerse bile hddler çok geri teknoloji de kaldılar bozuk olabilir ağır çalışması ondan kaynaklı gibi geliyor bana
    En düşük ihtimal ise ama sanmıyorum çalıştıra msconfig yazıp başlat sekmesini ss atarmısın
    Birde görev yöneticisinin işlemler sekmesine gel altta tüm kullanıcıları göster diyor ona basıp ss atarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

Öncelik ile sistemi yeni kurdum diyorsun ve parçalar yeni soruna bunların üzerinden gideceğim öncelik ile;

İşletim sistemini nereden kurdun korsan mı yoksa orjinal mi kaynağı neresi yani oynanmış bir işletim sistemi olabilir bu düşük ihtimal
    Hdd bozuk olabilir sistemin uzaya çıkacak teknoloji içerse bile hddler çok geri teknoloji de kaldılar bozuk olabilir ağır çalışması ondan kaynaklı gibi geliyor bana
    En düşük ihtimal ise ama sanmıyorum çalıştıra msconfig yazıp başlat sekmesini ss atarmısın
    Birde görev yöneticisinin işlemler sekmesine gel altta tüm kullanıcıları göster diyor ona basıp ss atarmısın

sistem korsan orjinal w7 değil sıradan bi vatandaştan aldım...hdd biraz eski 2009 model samsung hd161gj

Pc cok yavaş
     Pc cok yavaş

• kemancash K kullanıcısına yanıt
    görev yöneticisin devamınıda at olmadı team wier ver bakayım bir
  • quote:

Teamwier yüklü degl net hızm cok yavaş.işlemler listesindeki shchost.exelerin bitanesi bellek kullanımı çok fazla .onu sonlandırdıgmda 1-2 snlik siyah ekran görüyorum 3- 5 dk sonra aynı siyah ekranla işlemler listesinde yüksek bellek kullanımıyla çıkıyor ss de gözüküyo imleç onun üstünde

• quote:

quote:

Teamwier yüklü degl net hızm cok yavaş.işlemler listesindeki shchost.exelerin bitanesi bellek kullanımı çok fazla .onu sonlandırdıgmda 1-2 snlik siyah ekran görüyorum 3- 5 dk sonra aynı siyah ekranla işlemler listesinde yüksek bellek kullanımıyla çıkıyor ss de gözüküyo imleç onun üstünde

team indir de bakayım hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

format denedinmi

süper
  • olmadı bi virüs taraması neyin yap belki sistemda virüs var..

format atıp , virüs programı yüklemeden yedeklerini geri yüklersen yine kapar virüs.. sadece bi öneri , en iyi uzak bağlantı ile bir bakma..
  • ramlerin yuvalarını degistirip denermisin, başıma geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasmalco

ramlerin yuvalarını degistirip denermisin, başıma geldi..

denedim kardeşim değişen brşey yok
  • Arkadaşların çözümlemeleri çok iyi olmuş fakat soruna çare olamamış. Şöyle bir çözüm önerim var;
    Harddisk'in eski olduğunu varsayarak, bir arkadaştan veya bir bilgisayarcıdan stabil çalışan emanet bir harddisk ile sistemi çalıştırsan, en azından harddisk seçeneğini eleyebiliriz.
    Sistemin yeni olması, parçaların tozlu olmaması gibi durumlarda elenmiş, parçaların yükte veya yüksüz ısı değerleri nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleOfAbhazya

Arkadaşların çözümlemeleri çok iyi olmuş fakat soruna çare olamamış. Şöyle bir çözüm önerim var;
    Harddisk'in eski olduğunu varsayarak, bir arkadaştan veya bir bilgisayarcıdan stabil çalışan emanet bir harddisk ile sistemi çalıştırsan, en azından harddisk seçeneğini eleyebiliriz.
    Sistemin yeni olması, parçaların tozlu olmaması gibi durumlarda elenmiş, parçaların yükte veya yüksüz ısı değerleri nedir?

Tekrar format attım w7 64 bit donma ve sıyah ekran sorunu yok., yanlız şimdi şöle bir sorun var. Ramlerim 1600 mhz olmasına ragmen cpuz de 800 mhz gözüküyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.