Şimdi Ara

pc çat diye kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemçi: amd athlon 64x2 6000+ 3,0 overclocksuz stock
    ekran kartı: sapphire hd6850
    anakart: foxcoon a690v2ma
    RAM:6gb
    power supply yeni 1-2 aylık lite power lp-500 500w ekran kartı ile beraber alındı
    şimdi ben bu pcyi çok uzun zamandır kullanıyorum işlemçiyi de yeni aldım anakart için en iyi işlemçi bu idi işlemçi kendi fanı ile beraber gelmedi üzerinde eski işlemçinin fanı da işe yaramıyordu 80 dereceye kadar çıkıyor hatta geçiyordu işlemçi resmi dayanma noktası 70 diye geçiyordu ben de bi kaç gün önce soğutma için bir sistem aldım cooler master geminII soğutması çok iyi 40ı zar zor geçiyor işlemçi ama şimdi şöyle bir sıkıntı oluştu(önceden 1-2 kere oldu ama çok sıkıntı değildi çok aşırı nadır oluyordu) pc durduk yere çat diye kapanıyor elektrik gitmiş gibi kasayı dağıttım öncelikle ekran kartını söktüm sorun hala devam etti bazen açma tuşuna bastıktan 3-4 saniye sonra bazen açıldıktan 1 saat sonra kapanıyor yani çok ani ve belirsiz bir şekilde oluyor sorun power'ın güç yetmezliği veya kasanın ısınması değil bunu anlamış oldum. Şimdi bu taktığım soğutma sistemi biraz büyük kasaya zor sığdı acaba düşüncem şu power'ın kabloları sıkıştırıp zarar vermiş olabilir miyim? çünkü kasayı sallayınca kapanıyor hemen :D

• Dostum psu kablolarının içindeki iletkenlerden biri zarar görmüş olabilir.Gözlede görebilirsin.Kontrol et istersen ve o şekilde sakın kullanma sistemini.
  • Problemi çözebildinmi dostum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorsTR

Problemi çözebildinmi dostum ??

Su anlık bir sıkıntı yok pcde bir aya yakın kullanamadım tekrar açtığımda düzelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.