Şimdi Ara

PC çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 farklı ekran kartıyla denedim sorun aynı anakarttaki onboard girisine takıp denedim yine aynı elimde 2 adet sistemde kullandığım ram var bunları teker teker farkılı slotlarda da denedim sorun değişmedi bios pilini çıkarıp 20 saniye bekleyip taktım hatta yeni bir 2032 lik ile değiştirdim yine daha bügün elime geçen forumun ikinci el bölününden aldığım anakartta böyle bir sorunla karşılaştım eğer sorun anakartta derseniz satıcıyla iletişime geçip iade etmeye çalışacağım belki bende ön panel bağlantılarını %100 doğru yapmamışda olabilirim ama ön panel girişleri etki eder mi acaba ? sorunum tam olarak pc çalışırken monitörde no signal yazmasi stand by konumunda bekliyor.

teşekkürler.

• Damn2 D kullanıcısına yanıt
    işlemci ????
    anakart ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: orfaz

işlemci ????
    anakart ????

işlemci x4 955 anakart: gigabyte 890gpa-ud3h, ram ler 2x4 8gb corsair xms3, psu: xilence 750watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn2 -- 22 Temmuz 2015; 23:38:06 >
    bios sürümleri
    f3 ten başlıyor f9 a kadar
    senin işlemciye göre en aza f7 olması gerekiyor
    ya eski bios var yada kartta sorun olabilir
  • quote:

bios sürümleri
    f3 ten başlıyor f9 a kadar
    senin işlemciye göre en aza f7 olması gerekiyor
    ya eski bios var yada kartta sorun olabilir

hocam önceki arkadaşta x6 1055t vardı yani f7 bios lu kullanıyordu sorun sizce psu da olablir mi ? tüm fanlar çalışıyor ama ? birde ben bios pilini çıkarıp taktım hatta yenisiyle değiştirdim sizce sürüm sıfırlanmış mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn2 -- 23 Temmuz 2015; 0:01:13 >
    karta speakar takılı ve ötmüyorsa
    işlemci-anakart sorunu oluyo genelde

birde aynı işlemcilerin 95w 125w olanları var
    onla ilgili bir ayar biosta olabilir ama
    onuda görmek için bir şekilde biosu açmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orfaz -- 23 Temmuz 2015; 0:08:31 >
  • quote:

karta speakar takılı ve ötmüyorsa
    işlemci-anakart sorunu oluyo genelde

speaker yok hocam yani sorun anakart veya işlemcide mi diyorsunuz ? yarın hafif arızalı anakartımla tekrar deneyeceğim onda açarsa sorun bu yeni elime geçen anakartta o zaman ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay önce aynısı başıma geldine temizleme yaparken ne olduysa anlamadım bende açtım görüntü yok 2. monitöre bağladım olmadı tvye bağladım olmadı ee s.ç.r.m dedim bıraktım bende diğer kasayı kullanmaya başladım sonra pc içinde cd vardı unutmuştum taktım takır takır çalışıyor ne sorunu vardı anlamadım 1 hafta dinlendir :D
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.