Şimdi Ara

Pc Birden Kapandı(Dumanlar Çıkararak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 8600gt ye biraz yükleneyim dedim.Evga precision tool ile değerleri yükselttim.Test dedim pat pc kapandı.Kasadan dumanar çıkmaya başladı.Hemen fişleri çektim. Kasayı buzdolabının önüne götürdüm.Dumanlar gitti.Biraz daha bekleyip parçaları ayırdım.Ama herşey sağlam görünüordu.Güç kabloları vs. ne varsa hepsini tek tek kontrol ettimYanan hiç bi şey yok.Riske girip pc i acayım dedim.Ve hiç bi şey yokPc eskisi gibi.Hemen donanımların düzgün çalıştığını kontrol etmek için 3dmark 2006,wprime birde everestim ram benchmark programlarını çalıştırdım.Hepsinden sorunsuz geçtim.Oyuna girdim,bir sürü web sayfası açıp aynı zamanda crysis çalıştırıp pc yi iyice zorladım hiç bi şey olmadı.Denemediğim şey kalmadı.Ama tırsıorum.Sizce herşey normalmidir??
    Herşey düzgün çalışıo (fanlardan tutunda usb girişlerine kadar).Ama o duman neydi?????
    Şimdiden teşekkürler

Not:Bu mesajı yazdığım pc yukarıda bahsettiğim pc dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-MAC*1 -- 23 Ağustos 2008; 0:39:27 >

• pc açıldığında dıt sesi gelen o küçük hoper lor ve kablosunu bi kontrol edermisin
  • Ne kadar duman geldi,çok mu yoksa az bişey mi ??

Losttaki dumana benzemesin de
  • Şuanda bir sorun yok gibi gözüksede ilerde sorun yaratabilir. Hız aşırmalar pc ömrünü kısaltır.
  • Bence dumanlar güç kaynağından geldi. Şimdilik olmasada bi yerleri oynattın gibime geliyo çıkar gene kokusu ileride ...
  • Bence Sakın Bi daha Oc yapayım deme.Eğer Bir daha Yapmaya kalkarsan bu sefer arkadaşın dediği gibi lost taki duman gibi olur
  • :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle güç kaynağındandır.kondansatörden gelmiştir muhtemelen...ama sorunsuz actıysan gider daha uzunca.
  • İlginç
  • Saolun cevaplar için.
    Dediğiniz gibi oc denemem ama o zamanda 8600gt ile hiç bi oyun oynayamam ki
    Neyse inş. bi şey yoktur zaten 9600 gt alıcam yanına da adam gibi bi güç kaynağı alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: utopiautopia

pc açıldığında dıt sesi gelen o küçük hoper lor ve kablosunu bi kontrol edermisin

Bu ses nerden gelıyor. ben sistemi bakıma aldıktan sonra artık pc acılırken o dıt sesı gelmemeye basladı. Ama pc de bır sorun yok. Onceki sistemdede boyle olmustu. Nasıl dıtlattırabılırım :)
  • anakartın üzerine bağlanan 2 kablosu olna minnacık nohut kadar yuvarlak bir alet var bazı pc lerde kasada oluyor oraya takılıyor o anakrta bağlanan yerden çıkmışsa ses ondan gelmiyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.