Şimdi Ara

Pc bir kaç fan takmak performansı nasıl etkiler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim pc ısınması hiç hoşume gitmeyen bişey bu yüzden extradan 4 fan var bunun ikisi anakartta takılı ikisi psu dan besleniyor. Sorum şudur ki anakarttan güç alması ekran kartı ve ya işlemcinin performans düşmesine neden olur mu ?

• Bence düşürmez sonuçta iletim yolları ayrı sonuçta.
  • fani35 kullanıcısına yanıt
    Anakarta fan bağlamak performansı etkilemez. PSU'dan beslenen fanlar sürekli yüksek hızda dönüp gürültü yaparlar. Fan kontrolcüsü, olmadı anakartın BIOS'uyla hızları kontrol etmek, gürültüyü azaltır. Sisteminin özelliklerini, fotoğraflarını ve sıcaklık değerlerini paylaşırsan, daha iyi yardım edebiliriz.
  • sorun olmaz benim anakartta gerek fan olsun gerek başka çıkışlar boş çıkışı yok
  • pek bir değişiklik beklemede boş duracağına tak yani nedir atla deve değil ya
  • m5a97 anakart fx6350 işlemci sapphire r9 270x oc 2gb 256bit ekran kartı. izmirde yaz aylarında sıcaklıga karsı tedbir almak için fan taktım bildiğiniz esiyor ama dedim watt gücünü etkiler mi . 600 watt psu var.
  • Hiç birşey olmaz benim anakartımda 4 fan takılı. Hepsi anakarttan alıyor. 2 tanesi de PSU'dan alıyor. Toplamda 6 tane. Yardır gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 18 Mayıs 2016; 17:46:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.