Şimdi Ara

PC > AMFİYE bağlanırsa sistem verimli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harman Kardon HKTS11 ve giriş seviyesi bir amfi ile Pc ye bağlayıp kullanabilr miyim arkadaşlar? Verimli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARANTULA-MK -- 18 Eylül 2008; 21:09:43 >

• PC>Ampli>HKTS ise verimli olur.
    ama
    Ampli>PC>HTS11 ise kesinlikle verimsiz olur.
    Amplinin herhangi bir özelliği kalmaz.
    Belki Birden çok cihazı sök tak yapmadan kullanmanıza olanak veriri o kadar.
  • Kaynağım bi dvd player değil de Pc olcak işte! Demek istediğim bu!
  • Olmaz herhalde önce hiç başıma aksi birşey gelmedi
  • Yok mu deneyen bir arkadaş?
  • o zaman ilk yazdığım olmuş. verimli olarak kullanabilirsiniz.
    Bende PC(SB X-Fi Platinum Fata1ty Champion Seri ses kartı) Analog 7.1>AVR>Hoperlo
    olarak kullanmaktayım ve Mp3 ler böyle daha güzel.

quote:

Orjinalden alıntı: TARANTULA-MK

Kaynağım bi dvd player değil de Pc olcak işte! Demek istediğim bu!
  • Film ve oyunlarda da yeterli olur mu peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunlarda da yeterli olur ancak film için bişey söyleyemem çünki PC den film izleme işi bana ters.
    DVD player dururken
  • Anladım!
  • ah şu mkv'leri bir görseniz bir tadına baksanız bir daha dvd'ye döner misiniz?cevap:asla

quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Oyunlarda da yeterli olur ancak film için bişey söyleyemem çünki PC den film izleme işi bana ters.
    DVD player dururken
  • Arkadaşım, bütün kombinasyonları denemiş biri olarak hemen söylüyorum. hdmi kablo ile amfiye bagladın diyelim pc yi. oradan tv ye görüntüyü aktarıyorsun. bilgisayarda izleyeceğin divx ve mkvler codecler kullanarak ses ve görüntüyü işler.. Mkv bluray in, divx de dvd nin riplenmişi diye düşünürsek bilgisaraydan aktardığın bu iki medyada da orijinallerinden görüntü olarak pek farkı olmayan; ancak ses olarak çok daha düşük kalitede (daha donuk, baslar daha zayıf ve boguk, ses dagılımı cok daha zayıf) bir performans alırsın. divx izlemek için bilgisayardan amfiye aktarıp izleyeceğine, al bir usb disk, dvd playerın -eger varsa- usb girişine tak, sesi dvd playerın dts decoder codeclerden cok daha iyi çözer. Belki bilgisayardaki codecleri devreye sokmadan amfiye aktaran bir sistem vardır; ama ben bilmiyorum.
  • Tamam film işini böyle çözdük diyelim. Müzik ve oyunlarda kalite nasıl olur?
  • ben de böyle kullanacağım harman kardon hkts 7B'yi. anfi almadım daha.eski pioneer'i kullanıyorum. ses gayet iyi.film için anfi aldığımda söyleyebilirim. ama müzikte 2 kanal ama baya net ses veriyor.
  • Neden olmasın?

Direk olarak çıkıştan amfiye giriş yaparsın kullanırsın mis gibi..
  • Multimedya bir seti aratmaz yani?(Daha kaliteli olmasını da beklerim tabi!) Benim demeye çalıştığım müzik, film , oyun vs tüm uygulamalarda kendini göstermesi dijital bağlantıyla.

Ses kartlarına bakıyorum bu aralar! Özelliklerinde ev sinema sistemlerine tam destek verdiği ve kalite sunduğu yazıyordu! Ordan tam olarak anladım kullanabileceğimi ama tüm uygulamalarda kendini göstericek mi diye merak ediyorum hala!
  • bence göstermeli. şimdi 5 yıllık creative audigy 5.1 kullanıyorum. ses gayet iyi. bazen tizlerde boğulma oluyor tabi. ama x-fi aldığımda ses baya güzel gelir sanırsam.
  • Laptop ile creative audigy 2 NX external USB ses kartı kullanıyorum. Sonuç ise çok iyi. Ses kartını optik olarak AVR ye bağladım. Dolby/DTS çözme işini tamamıyle AVR ye bıraktım. Sinema ve müzik te gerçekten mükemmel sonuç aldım. filmleri ise divx lerde özellikle AC3 olan'ları tercih ediyorum. DTS kayıtlı müzik cd'lerini dinlemek ise ayrı bir keyif veriyor.

Bonaventure arkadaşa pc konusunda katılmıyorum. Belki de optik olarak AVR ye giriş yapmadığı için iyi sonuç almamış olabilir. Ben de USB olan DVD yi denemiştim. philips 5980 almıştım. AC3 olan divx filmlerde sürekli takılma oldu. zaten ertesi gün iade ettim. Ondan sonra kinci el creative audigy 2 NX buldum. şu anda DVD ye kesinlikle ihtiyacım yok. kardeşimden ödünç aldığım sony dvp ns32 DVD/divx player var ama hiç kullanmıyorum.

laptop'um bana yetiyor da artıyor bile. Bence önemli olan ses kartından ne şekilde AVR ye aktardığınız.. Çözme işini AVR ye bırakırsanız ha DVD den seyretmişsiniz, ha laptop dan. Tek farkı laptop da mkv filmleri seyredebilmeniz ve AC3 divx filmlerde takılma yaşamamanız..

iyi seyirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaziemir -- 23 Eylül 2008; 21:13:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir

Laptop ile creative audigy 2 NX external USB ses kartı kullanıyorum. Sonuç ise çok iyi. Ses kartını optik olarak AVR ye bağladım. Dolby/DTS çözme işini tamamıyle AVR ye bıraktım. Sinema ve müzik te gerçekten mükemmel sonuç aldım. filmleri ise divx lerde özellikle AC3 olan'ları tercih ediyorum. DTS kayıtlı müzik cd'lerini dinlemek ise ayrı bir keyif veriyor.

Bonaventure arkadaşa pc konusunda katılmıyorum. Belki de optik olarak AVR ye giriş yapmadığı için iyi sonuç almamış olabilir. Ben de USB olan DVD yi denemiştim. philips 5980 almıştım. AC3 olan divx filmlerde sürekli takılma oldu. zaten ertesi gün iade ettim. Ondan sonra kinci el creative audigy 2 NX buldum. şu anda DVD ye kesinlikle ihtiyacım yok. kardeşimden ödünç aldığım sony dvp ns32 DVD/divx player var ama hiç kullanmıyorum.

laptop'um bana yetiyor da artıyor bile. Bence önemli olan ses kartından ne şekilde AVR ye aktardığınız.. Çözme işini AVR ye bırakırsanız ha DVD den seyretmişsiniz, ha laptop dan. Tek farkı laptop da mkv filmleri seyredebilmeniz ve AC3 divx filmlerde takılma yaşamamanız..

iyi seyirler..

Yorumların beni daha da rahatlattı çok teşekkür ederim arkadaşım! Ben de dijital bağlantı yapmak istiyordum zaten. Ses kartı x-fi serisinden olcak ve bağlantıyı destekliycek bi de amfi bulcam! Kolon araştırması yapıyordum ben de! Bu konuda bilgin varsa yine yorumlarını beklerim! Link burda! http://forum.donanimhaber.com/m_26670752/mpage_1/key_//tm.htm#26692233

• valla bende creative x-fi extreme music var hem optic hem analog bağladım yamaha-361 anfiye ama analog 5+1 bağlayınca optic bağlamadan daha kaliteli ses çıkıyor.bu nedemek x-fi sesi yamahadan daha ityi işliyor music dinlerken tercihim analog 5+1 bağlantı x-fi yamaha için
  • Ben de x-fi kullanıcam sistemle. Hangisi daha iyiyse onu bağlarız artık!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.