PC Aldim Fakat Anakarttaki Sorun

-
-
Soket yanmış veya zorlanmış gibi. Sokete cpu tam oturmadığından makine kısa devreye giriyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 17 Haziran 2025; 22:59:34 > -
pinlerde yamukluk var sen yapmadıysan ver garantiye eğer sen yaptıysan soket değişmesi gerekli
-
Ben yapmadim abi sifir kapali kutu geldi incehesaptan aldim bir actim boyleydi kurdum kasayi hatta ama acilmadida zaten guce basiyorum 2 sn fan donup kapaniyor.
Hazir sistem keske kurulumunu yaptirsaydim ya kendi kasama kurucam diye montaj istemedim ugrascaz simdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim eğer işlemciyi takarken dikkat etmediysende yamulmuş olabilir varsa bu işlere eli yatkın biri ile düzeltmeyi deneyin ama cok aşırı dikkat isdeyrn bir iş haberin olsun
-
Destek kaydi actim ryzen kapagini kaldirdigim an boyle cikti kutuda sansa bak :)
Kutu açılışının videosu varsa kanıtlarsın yoksa "Kullanıcı Hatası" cevabı gelmesi yüksek. Gerçi ilk 14 gün olduğu için iade hakkın var. Yeni gelecek anakartta video kaydı ile kutu açılışı yapmanı öneririm.
-
Kutuyu acarken video cekmedim ama anakarti oyle gorunce islemciyi takmadan hemen video kaydini actim.Keske montaj isteseydim geri sokerdim montaji pisman oldum valla nasil denk geldi boyle birsey anlamiyorum.Valla benim hatam olsa inanin konu acmam umarim incehesap ugrastirmaz gercekten benim sucum yok cunku.
Calismayacagini bildigim halde sistemi kurdum guce bastigimda guc verdim direkt kapaniyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 18 Haziran 2025; 0:44:15 >
Hiç işlemciyi çalıştırmaya denememek daha iyi olur. Genellikle ilk montaj / bakım sırasında düşürme, kargoda taşıma sırasında parça çarpması sonucu oluyor. Ben zaten size destek olmak amacıyla mesaj yazdım. İlk 14 gün içerisinde olduğu için yüksek ihtimal sorunu çözersiniz. Yeni ürünü video kaydı ile kutu açılışını yapın. Geçmiş olsun, kısa sürede çözülür sorununuz umarım.
-
Hocam.guc kablosunu degistirdim.pc acildi ama ekrana goruntu alamadim ekran kartsiz denemedim ekran kartli denedim ama nafile.Bios pilini cikardim rami cikarttim.fakat goruntu alamiyorum nedendir acaba bilgin var mi anakart kesin cort mu acaba
Pinlerin üstüne sanki tornavida düşmüş gibi veya ağır bir vida falan da gelmiş gibi duruyor. Çünkü pinler yamuk değil de ezilmiş gibi ve sanki bir anlık tepeden sert birşey gelmişte öyle ezilmiş gibi duruyor.
ROZETKA РОЗПАКОВКА ТА ДЕМОНСТРАЦІЯyoutube
Розпаковка Asus PRIME B650M-R Докладніше: https://hard.rozetka.com.ua/ua/asus-prime-b650m-r/p422579601/https://www.youtube.com/watch?v=2luII6itbRIKutusuna poşetine vs bakıyorum ama bir etiket bandrolde yok gibi duruyor. Yani bu ürün sana gelmeden öncesi belki aldığın yerde hazır aksa için toplanacaktı kişi iade istedi vazgeçti veya bu anakart satıldı kişi direkt aldığı gibi geri yolladı bozup vs. bilemeyiz. Pinler dediğim gibi ezilmiş. Tamiri olur aslında daha yakından ve farklı açıalrdan flaşlı resimlerini atabilirsen bakılır. Ama şu haliyle zaten kullanma yani boş boşuna işlemcini de bozabilirsin.
-
Pinlerin yamuk olduğu bariz belli. Donanımlarla kumar oynamayı bırakıp aldığın yere gere gönderip durumu anlatman ve süreci beklemen gerekiyor maalesef. Yeni sistem aldığın için kullanmak istiyor olabilirsin ama daha çok bozma riskine gerek yok.
-
Simdi kendileri ile gorustum tekrardan sorunu cozduler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X