Bildirim
pc açılmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ide kabloların yerlerını degıstır master slave ayarlarına bak bıos default yap dene bır _____________________________ -
işletim sistemi yada boot dosyaları uçmuş gibi geldi bana searching for boot dediğine göre _____________________________ -
arkadaslar aynı sorun bendede var değiştirdim kabloları felan ama nafile nasıl cozebiliriz bu sorunu bilen varsa yardım etsin allah aşkına.. _____________________________ -
Biosdan boot u kontrol et hdd den diye görünsün.
Olmazsa sata galiba windows cdsi ile windowsa tamirat yap._____________________________ -
Windowsu onarmayı deneyin. _____________________________ AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitör açılmıyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- monitör going to sleep nasıl açılır
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- tplink arayüz
- telefon çok ısınıyor
- gsync nedir
- mobil veri çekmiyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- telefon neden kasar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X