P3 866 MHz işlemci VIA yonga setli anakart usb agp 4x vs vs sahibim, eski olsa bile işimizi görüyor.Ama bir sorunum var bilgisayarı açmaya kalkınca hiç bir fan çalışmıyor + sadece hdd ışığı devamlı yanıyor power ışığı yanmıyor + sadece anakart ışığı yanıyor + monitörede görüntü gelmiyor 10-15 defa kapatıp açına ancak açılıyor doğru olarak...Yeni bir psu aldım 300 watt'lık hiç bir değişiklik olmadı.Zaten pc düzgün açıldıktan sonra kapatıp 15-20 dk sonra açarsam yine sorun olmuyor..
Lütfen yardımcı olun... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
deneyimimle söylüyorum bir arkadaşımın yanındaydım pc nin fanından ses geliodu tepeden bi çaktı pc e fan sustu sonra gene ses çıkardı bidaha çaktı pc kapandı ... ne fan çalıştı ne de açıldı senin anlattıkların gibi hemen söktün pc yi ama bişe anlamadık usb ler bile çalışmadı power falan ara sıra çalışıodu sonra gidiyordu servise verdik adam çözemedi sorunu anakartdan dedi değişecek sonra bi arkadaş dediki bunu sorunu ekran kartı ekran kartını bi değiştik çalıştı çatır çatır..... bizde şaşırdık bi ekran kartı pc yi bu hale sokarmı diye ama oluyormuş ....
senin sorunun da bu olabilirmi diye düşünmeden kendimi alamıyorum
Sorma ya overclock vardı onu kaldırdım bakalım düzelecek mi, görücez inşallah dediğin gibi düzelir.
Sanırım başka bir fikri olan arkadaş yok..
Anakartın PCI yuvasındaki kartları çıkar . bir de öyle dene. Bir ara yeni aldığım ethernet kartı böyle bir soruna sebep olmuştu.. Ethernet kartını takınca bilg. açılmıyordu. Çıkarınca ise açılıyordu. Bir dene ....
Yok sorun o değil orası kesinde çünkü durduk yere oldu yapıcaz bir şeyler artk
Hala sorunu çözemedim parlak fikirleri olan arkadaşlar yok mu hane :)
işlemcini çıkarıp ayaklarını kontrol et ve tekrar tak...
benım de p3 1000 işlemcim vardı ve de cekirdeiğini çatlatmıstım.. bazen calışıp bazen balışmıyordu.. ve calısmadıgı zaman da senın anlattıgın gibi oluyordu pc...
parçaları kasanın dışına çıkarıp boşaltım işlemi yapmalısın. sonrada uzay montajda bir çalıştırmayı dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme