Şimdi Ara

Pc açildiginda fare çalişmiyo !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc ilk açildiginda fare hareket ediyo ama her hangi bir şekilde windows çubuğuna veya masa üstundeki her hangi bir simgeye sol tuş veya sağ tuş basmiyo sebebi ne ola bilir

Marka razer deathadder
     Pc açildiginda fare çalişmiyo !!!

• Peki sonradan düzeliyor mu?
  • Sadece acilista oyle oluyorsa yazilimi falan aciliyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Synapse 2.0 yükle mouse için.
  • ctrl+alt+delete yapinca düzeliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLowme131

Synapse 2.0 yükle mouse için.

Synapse 2.0 yüklu zaten
  • Bilgisayarınızı güvenli kipte açmayı denediniz mi? Eğer güvenli kipte sorun yoksa, tahminim bu snapse dediğiniz programda sorun var. Kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ama mümkünse bütün ayarlarını silip baştan yapılandırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Bilgisayarınızı güvenli kipte açmayı denediniz mi? Eğer güvenli kipte sorun yoksa, tahminim bu snapse dediğiniz programda sorun var. Kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ama mümkünse bütün ayarlarını silip baştan yapılandırın.

Ben bu gun pc de temizlik yaptim 122 film ve bir kaç oyun ve bazi programlari sildim. Ardindan pcyi 5 kez açip kapadim. Açilişlarin sadece 1 de hata verdi bu sefer. Az öncede sizin dediğinizi yaptim ondada sorunsuz açildi. Sizde hala snapse 2.0 dan kaynaklimi ? Bu porgram razer firmasinin kendi fareleri için yazdiği bir program ve bundan 1 ay öncesine dek boyle bir sorun yoktu.
  • Aslında arka planda çalışan herhangi bir programdan kaynaklı olabilir. Bir ay öncesine kadar sorun yok diyorsanız, son bir ay içinde yüklediğiniz programları bir gözden geçirin. Snapse yi kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
  • Merak ettim takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Synapse kaldirip yukledim şimdilik bir sorun yok
  • Bu gun yine oldu kesin bir düzelme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Aslında arka planda çalışan herhangi bir programdan kaynaklı olabilir. Bir ay öncesine kadar sorun yok diyorsanız, son bir ay içinde yüklediğiniz programları bir gözden geçirin. Snapse yi kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Sorunlarim hala devam ediyo
  • Mümkünse Synapse programını sistem kaldırıp sistemi bir süre böyle kullanın, bakalım yine sorun olacakmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.