Şimdi Ara

PC 10DK içinde oyundan atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce zotax gtx460 ekran kartım vardı onda görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye hata alıyordum. Zotax' ı servise gönderdim ve paramı iade ettiler onun yerine asus gtx560 ti aldım. Şimdi Battlefield 3, Crysis 2, Batman Arkham City gibi güncel oyunların hepsinde 10dk içinde oyundan atıyor. Orjinalindede korsanındada bunu yapıyor. Acaba ekran kartım problemlimidir?

Sistemim

İşlemci: İntel e8200@2.66

Anakart: Gibabyte p35-ds3l

Ram: 2gb kingston ddr2 1066mhz

Ekran Kartı: Asus gtx560 ti directcu ii

Psu: Corsair hx650w

Sıcaklıklar Battlefield 3 oynarken
    Cpu: 65
    Gpu: 75

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ram ve işlemci yetersiz bence
  • Format atın, sonrasında cpu ya oc yapın yoksa karta yazık olur.
  • Bence Sistemin Çok ısındığından dolayı olabilir kardeş.Sen Isı Değerlerine bir bak ekran kartı ws şeylerin Felan
  • Arkadaşlar işlemci yetersiz ram yatersiz ama bunlar beni oyundan atmasına sebep olur mu?

SICAKLIKLAR

Cpu: 65
    Gpu: 75
  • Işlemci sıcaklığı yüksek...bu sebep oluyor olabilir
  • Oha Sıcaklıklar Çok Fan Tak Kasaya 1-2 tane daha eğer yer yoksa kendin fan takma yeri kestir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kasanın kapağını açıp denedim hepsinde istisnasız atıyor oyunlardan. Bana bir yol gösterin ne yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeteralpis -- 2 Şubat 2012; 17:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alienahmet

Arkadaşlar kasanın kapağını açıp denedim hepsinde istisnasız atıyor oyunlardan. Bana bir yol gösterin ne yapayım ?

Başka bir cd ile Format at ,kasayı temizle,işlemci fanini çıkart güzelce macun sürüp tekrar tak
  • Bilgisayarının ekran kartı fazla baskıda çalışamıyo olabilir bence pcnin hepsini sök bütün parçaları anakart fanı felan hepsini temizle arkadaşın deiği gibi macun sür sonra topla hala atıyorsa servise yolla.
  • işlemcin boşta ve yükte kaç derece ?
  • hocam bu sorun ben ilk pc'i aldığımdada vardı.....bu sorun ya psu yetersizliğinden yada ısınmadan olur...ram yada işlemci yetersizliğinden görüntü sürücüleri yanıt vermeyi kesmez....bana kalırsa sen bu pc'yi bir aç tek tek tüm parçaları temizle yada anlamıyorsan temizlet macunlarını kontrol et kurumuş yada üzerinde macun olmayan parçalara macun sür....eğer gene olmazsa biz burdayız.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

hocam bu sorun ben ilk pc'i aldığımdada vardı.....bu sorun ya psu yetersizliğinden yada ısınmadan olur...ram yada işlemci yetersizliğinden görüntü sürücüleri yanıt vermeyi kesmez....bana kalırsa sen bu pc'yi bir aç tek tek tüm parçaları temizle yada anlamıyorsan temizlet macunlarını kontrol et kurumuş yada üzerinde macun olmayan parçalara macun sür....eğer gene olmazsa biz burdayız.....

+1

Bf3 ü 10 dakkadan fazla oynayamadığını düşünürsek; o sıcaklık değerleri 10 dk için baya yüksek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep0041 -- 3 Şubat 2012; 16:42:11 >
  • Boştayken

CPU: 51 C

GPU:39 C

İşlemciye termal macun süreyim bir daha bakayım bari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.