Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar i5 li tj75 112 tk aldım. Bir iki sorum olacak. Öncelikle kutudan windows cd si çıkmadı. Çıkması gerekiyormu yoksa yedek dvd oluşturup o şekildemi windows cdmiz oluyor. Çıkması gerekiyorsa isteyeyim. Bir de sabit disk tek bölümlü şu an herhangi bir kurtarma bölümü görünmüyor kurtarma bölümünü kendim mi oluşturacağım ve nasıl? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertas

Arkadaşlar i5 li tj75 112 tk aldım. Bir iki sorum olacak. Öncelikle kutudan windows cd si çıkmadı. Çıkması gerekiyormu yoksa yedek dvd oluşturup o şekildemi windows cdmiz oluyor. Çıkması gerekiyorsa isteyeyim. Bir de sabit disk tek bölümlü şu an herhangi bir kurtarma bölümü görünmüyor kurtarma bölümünü kendim mi oluşturacağım ve nasıl? teşekkürler.

eğer 112tk işletim sistemi ile satılıyorsa cd çıkmıyor içinden, fabrika ayarları dvd'leri oluşturup sistem yedeği oluşturuyorsun. sadece dvd mi? hdd içinde 15gb civarı kurtarma bölümü var gizli olarak, ordan da kurtarma ya da recovery yapabiliyorsun. eğer kontrol etmek istersen elindeki herhangi bir windows cd'si ile kuruluma geç, sana ilk olarak nereye kurmak istediğini soracaktır, ordan harddisk bölümlerini görebilirsin. benim bildiğim yöntem bu daha kolay yolu da vardır ama bilmiyorum.
    dvd'lerin amacı harddisk'de problem çıkarsa kullanmak, harddisk'teki bölümün amacı hızlı bir şekilde recovery ve dvdlerin çizilme bozulma riskine karşı güvence.
    tamamen sizin nasıl kullanacağınıza bağlı, ben harddisk'deki bölümü formatlayıp sildim, dvd'ler taş gibi duruyorlar, bir ara onları kopyalayıp bir yedek daha alcam ama gerek de yok, 7-8 yıllık çalışan cd'lerim var :)

• sağol @scorn dediğin gibi gizli olduğu için görünmüyor olabilir bir bakayım ..çünkü dokunmatik yedekle tuşunma basınca yedekliyor olması gerekir. kullanmaya başlamadan önce yedeklemeyi halletmek istedim.
  • selam arkadaşlar bi sorum olcak . yardımcı olursanız çok sevinirim.. 3 aydır TJ 75 - JN -109TK modelini kullanıyorum.. hiç bir sıkıntım yok süper bi pc ama ses kayıdı yaparken acayip bi hışırtı var. mikrofonun takar takmaz hışırtı başlıyor. ne yapmalıyım? çok teşekkürler şimdiden
  • arkadaslar merhaba. aranızda nvidia nın yenı notebook surucusunu deneyen oldu mu.ben daha once yaklasık 3 ay kadar 195.62 kullandım. gecen haft 197.16 ya gectım ancak bılgısayar arada kılıtlenıyor. ekran bırden gıdıyor sımsıyah oluyor ve tekrar gerı geldıgınde ekran kartı surucusu yanıt vermeyı kestı ancak bu durumdan basarıyla kurtuldu uyarısı verıyor. durup dururken ınternete gırerken. oyun oynarken degıl. bende hemen 195.62 ye gerı dondum. kuranlar varsa sızde de aynısı oldu mu soyleyebılır mı. kuracak olanlara da onerım ıkı kere dusunun yenı surucuyu yuklerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

arkadaslar merhaba. aranızda nvidia nın yenı notebook surucusunu deneyen oldu mu.ben daha once yaklasık 3 ay kadar 195.62 kullandım. gecen haft 197.16 ya gectım ancak bılgısayar arada kılıtlenıyor. ekran bırden gıdıyor sımsıyah oluyor ve tekrar gerı geldıgınde ekran kartı surucusu yanıt vermeyı kestı ancak bu durumdan basarıyla kurtuldu uyarısı verıyor. durup dururken ınternete gırerken. oyun oynarken degıl. bende hemen 195.62 ye gerı dondum. kuranlar varsa sızde de aynısı oldu mu soyleyebılır mı. kuracak olanlara da onerım ıkı kere dusunun yenı surucuyu yuklerken.

aynısı bana da oluyor! ben de driver'dan şüphelendim ama eskisini sildiğimden hemen geri dönüşü deneyemedim. madem çözülüyor biraz arayıp indireyim 195.'i, sağol yazdığın için makbule geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

arkadaslar merhaba. aranızda nvidia nın yenı notebook surucusunu deneyen oldu mu.ben daha once yaklasık 3 ay kadar 195.62 kullandım. gecen haft 197.16 ya gectım ancak bılgısayar arada kılıtlenıyor. ekran bırden gıdıyor sımsıyah oluyor ve tekrar gerı geldıgınde ekran kartı surucusu yanıt vermeyı kestı ancak bu durumdan basarıyla kurtuldu uyarısı verıyor. durup dururken ınternete gırerken. oyun oynarken degıl. bende hemen 195.62 ye gerı dondum. kuranlar varsa sızde de aynısı oldu mu soyleyebılır mı. kuracak olanlara da onerım ıkı kere dusunun yenı surucuyu yuklerken.

aynısı bana da oluyor! ben de driver'dan şüphelendim ama eskisini sildiğimden hemen geri dönüşü deneyemedim. madem çözülüyor biraz arayıp indireyim 195.'i, sağol yazdığın için makbule geçti

yardımcı olduysam ne mutlu. ben 195.62 ile hıc yasamadım bu durumu. kesın kanaat getırdım surucuden. cunku bır defa bıle olmadı 195.62 ıle boyle bır sorun. dırt2 de baya baya yuksek ayar acıp oynuyordum orda bıle yapmadı. ama gel gor kı ie ile nete gırıyorum ıkı defa yaptı 197.16. durup dururken hemde.

neyse... baska arkadaslara da oluyorsa onlarda gerı donus yaparlar ınsaallah. bu durumu nvidia da bıldırmek gerek ama nasıl

bu arada arkadaslar bılmeyenler ıcın Nvidia artık notebook suruculerını kendı yayınlıyor. kendı ınternet sıtesıne gırıp ındırebılırsınız. bosuna .inf li dosyalarla ugrasmayın. garantı olsun. kendı sıtesınden ındırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 6 Nisan 2010; 12:38:53 >

• walla bende 197.16 ya geçtim ve hiç sorunsuz güzel güzel çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocK_Dj

walla bende 197.16 ya geçtim ve hiç sorunsuz güzel güzel çalışıyor.

Demek ki kısmet işi. ben daha yukledikten sonrakı bır ıkı gun ıcerısınde yasadım bunu ve dun de aynını yasadıgım ıcın hemen bı eskıye dondum. belkı formatlayıp dırekt onu kursak yapmaz boyle ama sadece bende degıl o dıger arkadasta da aynı sorunu duyunca dedım drıver da sorun.

sorunsuz kullanıyorsanız aman nazar degmesın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RocK_Dj

walla bende 197.16 ya geçtim ve hiç sorunsuz güzel güzel çalışıyor.

Demek ki kısmet işi. ben daha yukledikten sonrakı bır ıkı gun ıcerısınde yasadım bunu ve dun de aynını yasadıgım ıcın hemen bı eskıye dondum. belkı formatlayıp dırekt onu kursak yapmaz boyle ama sadece bende degıl o dıger arkadasta da aynı sorunu duyunca dedım drıver da sorun.

sorunsuz kullanıyorsanız aman nazar degmesın

evet aynı hatayı bende aldım...bu aralar pcyi formatlıyıp bide öyle deniyecem bakalım nolcak sonucu burda paylaşırım arkadaşlar...

• ben formatladım kurdum gene de aynı hatayı alıorum arkadaşlar win 7 x64 professional kurulu pcde
  • Tüm umutlarımı suya düşürdünüz yahu.Ben de dedim belki bu sefer cızırtı sorunu ortadan kalkar tatlı tatlı kullanırız.Herkes hata almış gözüm korktu.Bu aralar çok formatlıyorum pc'yi bayağı sorun çıkardı internete bağlanamama falan.Ben de Vista'ya istemeyerek döndüm maalesef.Şimdi eski Win7 rahatlığına kavuşmak istiyorum ama yeni driverla birlikte.Neyse kısmet başka süümlere kaldı umudum artık n'apalım
  • arkadaşlar tj65 -022tk var win7 home x64.bluetoothdan hiç birşekilde yararlanamadım bu birkaç telefonla daha böyle oldu.aygıt eklenmesi başarılı bir şekilde tamamlanamıyor.ne telefona ne de telefondan bilgi alışverişi yapılamıyor.aynı sorunu yaşayan yada yardımcı olabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

arkadaşlar tj65 -022tk var win7 home x64.bluetoothdan hiç birşekilde yararlanamadım bu birkaç telefonla daha böyle oldu.aygıt eklenmesi başarılı bir şekilde tamamlanamıyor.ne telefona ne de telefondan bilgi alışverişi yapılamıyor.aynı sorunu yaşayan yada yardımcı olabilecek?

bende 015tk var, aynı sorunu yaşıyorum, bluetooth ilk driver'ını kurup deniycem. hiç lazım olmadı şimdiye kadar, bi kere gerekti onda da dediğin gibi eklendi ama dosya vs. alışverişi yapılamadı.
  • Evet arkadaşlar haklısınız yeni driver sorunlu çıktı.Ben format sonrası yükledim oyun oynarken 2 kez mavi ekran hatası aldım PC kapandı eski sürücüye geri döndüm hatanın sebebi sürücü olarak yazıyor.
  • bende de çıktı mavi ekran !! nvidia amatör mü ne
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

yardımcı olduysam ne mutlu. ben 195.62 ile hıc yasamadım bu durumu. kesın kanaat getırdım surucuden. cunku bır defa bıle olmadı 195.62 ıle boyle bır sorun. dırt2 de baya baya yuksek ayar acıp oynuyordum orda bıle yapmadı. ama gel gor kı ie ile nete gırıyorum ıkı defa yaptı 197.16. durup dururken hemde.

neyse... baska arkadaslara da oluyorsa onlarda gerı donus yaparlar ınsaallah. bu durumu nvidia da bıldırmek gerek ama nasıl

bu arada arkadaslar bılmeyenler ıcın Nvidia artık notebook suruculerını kendı yayınlıyor. kendı ınternet sıtesıne gırıp ındırebılırsınız. bosuna .inf li dosyalarla ugrasmayın. garantı olsun. kendı sıtesınden ındırın.

vallaha arkadaslar aynı sorun bendede var.hatta pcyi acarkende windowsun hoşgeldin ekranından sonra siyah ekran cıkıyo sadece mouse gozukuyo baska bişey acılmıyo bazende alttaki tum hızlı baslat butonları kitleniyo surekli restart yapmak zorunda kalıyorum.bird eski surucuye donelim bakalım

• nvidia nın son driveri yükledim ve makinanın satrancını oynamaya başladım 30 sn sonra mavi ekran aldım eski sürümlerde yok böle bişey adamgibi driver çıkaramıyormu bunlar.bluetooth karşı telefonu görüp dosya atamayan arkadaşlarhttp://rapid--share.com/files/375670924/SetupBtwDownloadSE.exe.html dosyasını indirip çalıştırsınlar kendi uploadımdır ama bana güvenmeyenler bluetooth üreticisinin sayfasını arayıp oradanda indirebilirler packard bell in sayfasında yok bu bluetooth driverı indirme programı.program sizin driveri internetten indiriyo ve kuruyo kurduktan sonra restart atın ve bluetoothakayıtlı telefonları silip yeniden yükleyin her ihtimale karşın.sorunsuz şekilde bluetooth tan dosya atabilirsiniz artik.(adreste iki -- var silin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devan -- 14 Nisan 2010; 10:17:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devan

nvidia nın son driveri yükledim ve makinanın satrancını oynamaya başladım 30 sn sonra mavi ekran aldım eski sürümlerde yok böle bişey adamgibi driver çıkaramıyormu bunlar.bluetooth karşı telefonu görüp dosya atamayan arkadaşlarhttp://rapid--share.com/files/375670924/SetupBtwDownloadSE.exe.html dosyasını indirip çalıştırsınlar kendi uploadımdır ama bana güvenmeyenler bluetooth üreticisinin sayfasını arayıp oradanda indirebilirler packard bell in sayfasında yok bu bluetooth driverı indirme programı.program sizin driveri internetten indiriyo ve kuruyo kurduktan sonra restart atın ve bluetoothakayıtlı telefonları silip yeniden yükleyin her ihtimale karşın.sorunsuz şekilde bluetooth tan dosya atabilirsiniz artik.(adreste iki -- var silin)

sağolasın hocam , yazılımı indiriyor bakalım ne olacak.

• vazgeçtim yükelmiyorum 197.16 yı Nvidia yıda buradan kınıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.