Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani ben deneyemedim ama inş bir yer bulursam deneyeceğim bu olayı çünkü yükledim sadece mekan lazım oda üni
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

millet 015tk modelini kullanıyorum, sorum şu ki cpu overclock için bios'da menü var mı? iki "max 2gb ekran kartı (paylaşımlı)" gibi bir ifade gördüm, paylaşıma nasıl açılır ram?

?
  • http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=Q90M860TU401
    BU BİLGİSAYARI BANA BİLEN ARKADAŞLAR YORUMLARLARSA SEVİNİRİM
    GTA4 CRYSİS WARHEAD COD6 VE ÇIKACAK MAFİA2 Yİ HANGİ AYARDA OYNATIR...
  • şu değerleri gördüm paylaşmak istedim;
    intel t6600 core 2 duo maksimum sıcaklık değeri 90 C
    geforce 240gt maksimum sıcaklık değeri 105 C

elbette çalışan bilgisayar sınır değerlerini görmemeli ama değerlendirme yapmak için kıyaslama maksimumla yapılır diye düşündüm. değerler dragon age:origins tüm ayarlar en yüksekken, yaklaşık 1 saat oynadıktan sonra görülen değerler;
    işlemci için iyi bir soğutması var diyemiycem sonuçta 70~ görüyor, gene de 75'e çıkmıyor ki 15 derece fark var.
    grafik soğutucu ise gerçekten övgüyü hakediyor, 65'i hiç görmedim. 105 nerde 65 nerde :)
    harddisk ~50, iyi midir bilmiyorum, seagate var bende, başkalarında farklı modellerde hdd varmış, zaten kıyaslama yapılamaz :)

doğrusu f/p piyasadaki en iyi laptop, 2.8ghz modeli de var, parası yeten ona da baksın. tek dert; şu hoparlörlerdeki cızırtı ... koyuncuya götürüp göstercem, hoparlör mü değişir driver mı yüklerler bilmiyorum, ben yapmaya çalıştım olmadı, gerisi onlara kalmış :)

• quote:

şu değerleri gördüm paylaşmak istedim;
    intel t6600 core 2 duo maksimum sıcaklık değeri 90 C
    geforce 240gt maksimum sıcaklık değeri 105 C

elbette çalışan bilgisayar sınır değerlerini görmemeli ama değerlendirme yapmak için kıyaslama maksimumla yapılır diye düşündüm. değerler dragon age:origins tüm ayarlar en yüksekken, yaklaşık 1 saat oynadıktan sonra görülen değerler;
    işlemci için iyi bir soğutması var diyemiycem sonuçta 70~ görüyor, gene de 75'e çıkmıyor ki 15 derece fark var.
    grafik soğutucu ise gerçekten övgüyü hakediyor, 65'i hiç görmedim. 105 nerde 65 nerde :)
    harddisk ~50, iyi midir bilmiyorum, seagate var bende, başkalarında farklı modellerde hdd varmış, zaten kıyaslama yapılamaz :)

doğrusu f/p piyasadaki en iyi laptop, 2.8ghz modeli de var, parası yeten ona da baksın. tek dert; şu hoparlörlerdeki cızırtı ... koyuncuya götürüp göstercem, hoparlör mü değişir driver mı yüklerler bilmiyorum, ben yapmaya çalıştım olmadı, gerisi onlara kalmış :)

evet sıcaklığı çabuk dışşarı veriyor özellikle ekran kartında sebebi galiba birde petek soğutma kullanıllması ama bence tabi ben 71i gördüm fakat fulldeydi ayarlar birde oda o sırada çok sıcaktı yani 105le kıyaslanınca iyi bir değer yinede bizimkiler

• iyi günler,
    bende 006tk modelini sipariş etmiştim 3 gün önce elime ulaştı
    win7'ye kurdum ilk alışamadığımdan xp sp3 güncel halini kurdum bi sorun olmadı, içinde gelen CDsinde xp,vista,7 işletim sistemlerinin her driveri mevcut zaten. xp kurduktan sonra direverlarda da sorun yaşamadım.
    baştan touchpad çok kullanışsız gelmişti ama CDsindeki ilk driveri kurunca touchpad ayarları çıktı, touchpadin sağ yada sol tarafına scroll özelliği atayabiliyorsunuz.
    birde ekranı kapattığımızda geçmeli bi sistem olsaymış daha iyi olabilirdi.
    sonrasında oyun açtığımda sizlerinde bahsettiğiniz tiz bi cızırtı sesi gelmeye başlıyor.. sol speakerın oradan, zaman zaman azalan bi cızırtı ve sadece oyunda gelmeside ilginç.
    pek anlamam ama aklıma geldi acaba ekran kartının üzerinde fan varda onun yarattığı bir sesmi, sonuç olarak bakarsak çok iyi özellikleri var ve aletin öyle ahım şahım bi ısınmasıda yok.. dediğim gibi aklıma böyle bişey geldi, yinede sizlerinde farklı fikirleri varsa paylaşırsanız sevinirim..
    kolay gelsin

• hoparlör cızırtısını denedim, bilgisayarda güç tasarrufu modunda en az, yüksek performansta ise en fazla çıkıyor, çözümü ne bilmiyorum gerçi :)

befega acaba laptop'undaki aygıt yöneticisinden bir alıntı koyar mısın? bendeki 015tk ile aygıt farklarına bakıp cd ile gelen driver'lardan upload etmeni istiycem :) vaktinde linux almalıydım, ne gerek var windows'a, driver cd'si vermediler bana :(
  • dün e kadar asus peşinde koşarken bir anda kendimi PB TJ75 sahibi olarak buldum eğer zahmet olmassa nelere dikkat etmem gerektiğini öncelikli olarak bildirirse çok sevinirim bir de recovery diski hala oluşturmadım yapmalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtfahrettin

dün e kadar asus peşinde koşarken bir anda kendimi PB TJ75 sahibi olarak buldum eğer zahmet olmassa nelere dikkat etmem gerektiğini öncelikli olarak bildirirse çok sevinirim bir de recovery diski hala oluşturmadım yapmalımıyım?

kesinlikle yapmanı öneririm. harddisk'de halihazırda recovery için bir gizli bölüm bulunmakta ama dvd de yapmak gerek. Program ve driver recovery dvd'si pek işime yaramadı ama onu da yap, bi kenarda dursun ne olur ne olmaz.
    mesela ben harddiskteki bütün bölümleri sildiğimden dvd olmadan recovery yapamam
  • Bende bir dt-22k t9600 aldım. Bu diskteki gizli bölmeye kendimizmi recovery yapacağız. yoksa hazırda duruyormu. Pek bilgim yok bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniLéE

Bende bir dt-22k t9600 aldım. Bu diskteki gizli bölmeye kendimizmi recovery yapacağız. yoksa hazırda duruyormu. Pek bilgim yok bu konuda?

gizli bölme kendisinde var, hatta ilk kurulumu da ordan yapıyor. daha sonra dvd ile yedekliyorsun. sonradan recovery bölümü yapılabiliyor mu bilmiyorum, ama yapılıyorsa işime gelir, dvd işi sıkıcı, bir bitti ikiyi tak, sırada üç var :)
  • quote:

befega acaba laptop'undaki aygıt yöneticisinden bir alıntı koyar mısın? bendeki 015tk ile aygıt farklarına bakıp cd ile gelen driver'lardan upload etmeni istiycem :) vaktinde linux almalıydım, ne gerek var windows'a, driver cd'si vermediler bana :(

boşu boşuna windows dayatması yapıyorlar üzerinde linux yada freedos olması daha mantıklı sonuçta niye windowsa para verelim ki 100$ farkediyor işletim sistemi..
    istediğin driver varsa upload ederim

buyur aygıt yöneticisi böyle;
     PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ

• arkadaşlar 022 modelini fullhd bi lcdye bağlayıp pes2010 oynayan oldu mu? bunu birisi deneyebilir mi rica etsem makinasında win7 yüklü olan biri.. benimkinde 1920-1080p de çok titreme yapıyor,normal ayarlarda ise dalgalanma yapıyo..sizinkilerde normal mi ?? yoksa win7 pes2010 la bi uyumsuzluk mu yapıyo?? biri yardımcı olabilirse çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezoaa

arkadaşlar 022 modelini fullhd bi lcdye bağlayıp pes2010 oynayan oldu mu? bunu birisi deneyebilir mi rica etsem makinasında win7 yüklü olan biri.. benimkinde 1920-1080p de çok titreme yapıyor,normal ayarlarda ise dalgalanma yapıyo..sizinkilerde normal mi ?? yoksa win7 pes2010 la bi uyumsuzluk mu yapıyo?? biri yardımcı olabilirse çok sevinirim..

hocam ben sana yardımcı olmaya calısayım.

öncelikle hdmı gırısınden televızyona laptopu baglıyosun . daha sonra denetım masasından gorunumden görüntü ayarı adı altında projektöre bağlan seçeneğini seçiyosun ve gelen seçeneklerden en sagda yanı yalnız projektore e baglanı secıyorsun ve sanırım sorunun hıgh ayarlarında kayboluyor ;) eger olmazsa goruntuyu cogalt vs dıger seceneklerı de deneyebılırsın : )

süreklı bır pes oyuncusu oldugum ıcın bendede ılk basta aynı sorun olmustu ama hallettım daha sonra :D ayarlarıda en yuksek sevıyede oynayabılırsın : ) hadi bol goller sana iyi geceler .....

• dostum ben şu şekilde yaptım,hdmi la bağladım sona ekran kartı ayarlarından tv mi seçtim ve görüntüyü sadece tv ye verdim yani laptopa vermedim..bu şekilde açtığımda bu sorun oldu..senn dediğinide debeyeceğim ama laptop servise gitti gelince artık denerim :) oyun oynarken nvidia çalışmayı durdurdu die hata veriodu sonra tekrar oyuna dönüodu bakalım ne çıkacak :)
  • tamam dostum sen benım dedıgım sekılde dene olur ıllakı . servıse ses sorunun varsa onuda soleseydın bızde belkı faydalanırdık : ) neyse sen servıs sorası bı bılgılerndırme yaparsın zaten hadı gorusmek uzere ....
  • Bende TJ 65 DT 021TK modeli var. ilk aldım 1 ay içinde geri verdim ekran karıncalanması yüzünden. Electro world benle resmen kavga etti sorun yok diye orda bir oyun deneyip. Sonra değişim verdi koyuncu. Ama şimdi güzel güzel kullanırken birkaç oyunda denedim 2 ay sonra wow denedim 15 dakkada ekran kararması ardından pixel sorunu oluştu. Oyuna göre mi yapıyor ben anlamadım. Derdim oyun değil ama kusurlu ürün neden kullanayım. Yoksa laptop performans kullanış olarak güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeRPeN

Bende TJ 65 DT 021TK modeli var. ilk aldım 1 ay içinde geri verdim ekran karıncalanması yüzünden. Electro world benle resmen kavga etti sorun yok diye orda bir oyun deneyip. Sonra değişim verdi koyuncu. Ama şimdi güzel güzel kullanırken birkaç oyunda denedim 2 ay sonra wow denedim 15 dakkada ekran kararması ardından pixel sorunu oluştu. Oyuna göre mi yapıyor ben anlamadım. Derdim oyun değil ama kusurlu ürün neden kullanayım. Yoksa laptop performans kullanış olarak güzel.

bence de oyuna gore yapıyor. kac aydır dırt2 cod6 oynuyorum bana mısın demedı masallah. ama most wanted da 20 dk oynayayım kumlama baslıyor. wın7 uyumsuz oyunlar yuzundendır dıye dusunuyorum ama emın degılım. baska işletım sıstemiyle denemek lazım.
  • merhaba arkadaslar bende bir pb easynote tj65 dt-008tk kullanıcısıyım ancak benim bilgisayarımla ilgili söyle bi problemim var. dragon age:origins, divinity 2, dirt 2, Saboteur, mass effect 2 gibi oyunlarda ilk 5 dk boyunca oyunu rahatlıkla oynuyorum fakat bilgisayarım cok cabuk ısınmaya baslıyor ve bitmez tükenmez bi sekilde arada bikac saniyeligine duzelerek kasıyor..dirt 2 de medium grafik sewceneklerinde ısı ölçümü yaptıgımda sıcaklıkların hepsinin 90 ın üstüne çıktıgını farkettim sogutmayla ilgili bi problem olabilir mi ? fanın sesini duyuyorum.. aynı makinaya sahip olanların aynı oyunlarda aldıgı performanslar nasıl ? ben dirt 2 de tüm ayarlar en düşükte maksimum 62 fps aldım.. bu arada vista yüzünden olabilecegini düsünerek 64 bit win7 kurdum sorunlarım aynen devam ediyor hiçbir düzelme yok.. lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor.. istanbulda nereye servise götürebilirim veya götürdüğümde ne demeliyim? yardımcı olursanız minnettar olurum teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinahmet

merhaba arkadaslar bende bir pb easynote tj65 dt-008tk kullanıcısıyım ancak benim bilgisayarımla ilgili söyle bi problemim var. dragon age:origins, divinity 2, dirt 2, Saboteur, mass effect 2 gibi oyunlarda ilk 5 dk boyunca oyunu rahatlıkla oynuyorum fakat bilgisayarım cok cabuk ısınmaya baslıyor ve bitmez tükenmez bi sekilde arada bikac saniyeligine duzelerek kasıyor..dirt 2 de medium grafik sewceneklerinde ısı ölçümü yaptıgımda sıcaklıkların hepsinin 90 ın üstüne çıktıgını farkettim sogutmayla ilgili bi problem olabilir mi ? fanın sesini duyuyorum.. aynı makinaya sahip olanların aynı oyunlarda aldıgı performanslar nasıl ? ben dirt 2 de tüm ayarlar en düşükte maksimum 62 fps aldım.. bu arada vista yüzünden olabilecegini düsünerek 64 bit win7 kurdum sorunlarım aynen devam ediyor hiçbir düzelme yok.. lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor.. istanbulda nereye servise götürebilirim veya götürdüğümde ne demeliyim? yardımcı olursanız minnettar olurum teşekkürler..

quote:

işlemcilerimiz farklı, saat hızı yüksek diye belki daha fazla ısınıyordur, bilemiyorum. ama ekran kartlarımız aynı olmalı, yukarda da dediğim gibi 65'i aşmıyor. sanırım donmaların nedeni ekran kartının fazla ısınması, laptopda değil ama masaüstünde fan yeterli hıza çıkamadığı için 90'lı bir dereceye çıkmış, ekran gitti, reset attım everestte 88 diyordu ki bu değerde fan tamamen durmuştu.
    kullanım yeri önemli, ben evdeki tepsilerden birinin içine yastık koyup ters çevirdim, laptop'u tepsiye koyup kullanıyorum, hem rahat oluyor diz üstünde yastık, hem de sert yüzey olduğundan fanlar kapanmıyor, hava akışı bozulmuyor laptop'un altında.

garanti olarak sarıgazideki koyuncu merkez çok ters bir yer, kadıköyden 95dk sürdü koyuncuya gitmek. istersen aldığın yere ver istersen mecidiyeköy şubesine sor (doğrusu kadıköyden mecidiyeköye gitmek daha kolay :D)

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.