Şimdi Ara

Pazar günü afyonkarahisar a gidiyorum kaplıca için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu pazar yola çıkacağız inşallah bir hafta kadar kaplıcada kalacağız, iki aile ve ikimizinde iki çocuğu var, çocuklar 7 aylıkla 5,5 yaş arasında, sadece yatmayı sevmiyoruz, oraya gitmişken görmeye değer yerler, yemeğe değer yemekler vs. tavsiyesi olan varsa alabilirim, teşekkürler...



  • üstad, bilgiler daha çok sende.. zira afyon'un en ünlü şeyi termal otelleri..

    gezme konusunda pek bir yer öneremiyorum.. yeme-içme konusunda otel dışı yemek daha masrafalı olabilir.. tek önereceğim alışveriş olur.. onda da sucuk demeyeceğim çünkü misal cumhuriyet sucuğu aynı fiyata ankara'da gross marketlerden alabilirsiniz.. ama lokum derim, onu da merkezde yayla öztaylan'dan sultan kaymaklı lokum.. artı hidayet abi'den köylü kaymağı ile ekmek kadayıfı olabilir.. sandıklı tarafındansa yolculuk bir çuval yumurta büyüklüğünde patates alınabilir.. haşlaması güzel..

    o değil de siz kaplıca hakkında bilgi verseniz... kavşaktaki otellerden mi yoksa gazlıgöl'de villa apart tarzı bir şey mi?.. kavşak oteli ise hangisi, odayı kaç liraya aldınız? yarım pansiyon mu, oda kahvaltı mı??

    saygılar..
  • öncelikle iyi gezmeler tatiller hocam termal kısmını çok bilmeme ilçeleri beldelerdeki termalleri diyorum. ama yemek lokum diyorsanız çeşit çok şöyleki lokum altınay tavsiye ederim o yaylada çok sıra oluyor ve bozdu diyorlar yemek konusu ise çeşitli ikbal lokantası , osmanlı hacıbey lokantası (burada içtiğim işkembe lokantasını türkiyede hiç ber yerde içemedim çok tavsiye ederim hatta burda atom diye tatlı da var ) ekmek kadayıfını nda aftat pastanesinde tavsiye ederim hidayetin yerinde yedim bir fark bulamadım tarihi olarak gezilacek o kadar yer var ki başka soru varsa alabilirim hocam daha geçen hafta sonu afyondaydım :D ve orada okudum :D
  • ne yaptınız hocam gittinizmi afyona ??
  • Ya hu gözümden kaçmış cevapları yeni görüyorum :D yine de çok teşekkürler, önümüzdeki kış tekrar gidecek kadar beğendim Afyon'u, kaplıcaları daha doğrusu, iyi geldi bana. Boyun fıtığıma iyi geliyor. Ben Dündar kaplıcalarında kaldım, sana özel dubleks villan ve villanın içinde ortalama 2'ye 3 havuzun oluyor, içine yayılıyorsun işte, tekrar Dündar a gitmem ama bunun sebebi işletmecileri, tekrar gidersem yine oteli değil böyle bir müstakil villayı tercih ederim ailecek gittiğim için, tabi yemek olayı vs. daha masraflı oluyor ama diğer taraftan da farklı yemek deneyimleri yaşamayı seviyoruz. Sadece yüzeceğim ve kaplıcaya gireceğim diyenler de Dündar a gitmemeli, ama ergingen adamım yüzmem suda yatarım diyorsan, sonra da gezer tozarım ve yemeği dışarda yerim diyorsan bu tip yerler fena olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.